... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, jkk

obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
Adrian_B
Autor témy
Kraj: Žilinský

konektory do boardmonitora - BMW číslo?

Pondelok, 25. Marca 2013, 11:41

Čaute, nevie niekto poradiť pod akým číslom by som si v BMW vedel kúpiť konektory do boardmonitora?
Ten biely a modrý

na ETK som našiel nejký 12pin konektor ale neviem ako k tomu objednať správny obal (kľúč) aby pasoval do tých konektorov v monitore. Díky :thumbup:

johnyfly1
Auto: E36/316i compact

Re: konektory do boardmonitora - BMW číslo?

Pondelok, 25. Marca 2013, 12:25

fuuu to radsej pohladaj u niekoho kto rozpredava auto, ja som si chcel tiez kedysi kupit nove konektory ale ked som si to spocital tak konektor sice stal malo ale piny do nho to bola ina palka za jeden pin skoro 2eura :shock: tak som si radsej zohnal strihnuty konektor :thumbup:
E36 compact 316i           (||||)(||||)

Laco19
Auto: E61 LCI 530xd + E60
Kraj: Košický

Pondelok, 25. Marca 2013, 15:49

johnyfly1 napísal:
fuuu to radsej pohladaj u niekoho kto rozpredava auto, ja som si chcel tiez kedysi kupit nove konektory ale ked som si to spocital tak konektor sice stal malo ale piny do nho to bola ina palka za jeden pin skoro 2eura :shock: tak som si radsej zohnal strihnuty konektor :thumbup:

Neviem aky tam ide konektor ale teraz som nakupil rozne konektory + piny z BMW za cca 50€ a piny stali vacsinou okolo 0,50€/ks, je pravda ze som kupil 3ks aj po 1,90€ ale tie su na kabel s velkym prierezom a v aute ich vela nie je.
Ako pises, konektor jednoznacne z BMW lebo je strata casu patrat pol dna co je to za typ a usetrit par centov. A to myslim plati aj pre tych 12 pinov, no tipujem ze to budu standardne MQS piny. V BMW budu stat cca 0,50€ za kus a inde bude treba dost hladat aby 12ks stalo menej ale doprava ich poriadne predrazi.

airbone
Auto: F25 X3
Kraj: Prešovský

Pondelok, 25. Marca 2013, 16:08

piny su mqs, tie sa daju zohnat lacno aj na ebay, ale problem je so zasuvkami (obal), napriklad na bordmonitore su dve, jedna je biela a jedna modra, obe pre 12pinovy terminal, no su odlisne, tam modra ma zaslepeny jeden vysek vpravo, no samozrejme da sa to dobastlit.....

Adrian_B
Autor témy

Pondelok, 25. Marca 2013, 18:50

veď práve že tie zámky sú odlišné, pochybujem že to v BMW nejde kúpiť práve na použitie do OBM, teda presné typy. Len ani za boha neviem tie čísla dielov :-&

airbone

Pondelok, 25. Marca 2013, 20:45

Adrian_B napísal:
veď práve že tie zámky sú odlišné, pochybujem že to v BMW nejde kúpiť práve na použitie do OBM, teda presné typy. Len ani za boha neviem tie čísla dielov :-&

Nejake zasuvky sa daju najst v etk, ale je ich len par najpouzivanejsich kusov. Nie vsetky sa daju kupit osobitne..... Pre bordmonitor je ze sa nedaju kupit, pretoze su sucastou kabelaze pre navigaciu ktora sa predava ako samostatny diel. A naco su ti zasuvky na bordmonitor, zvysok kabelaze nepotrebujes???

Adrian_B
Autor témy

Pondelok, 25. Marca 2013, 21:14

Pretože mi tie dva konektory chýbajú :smile:
druhú stranu mám a tých pár káblov od BM nie je problém dorobiť... len tie konektory. Ale tak nič, zoženiem nejaké cvaknuté teda

airbone

Utorok, 26. Marca 2013, 02:24

Adrian_B napísal:
Pretože mi tie dva konektory chýbajú :smile:
druhú stranu mám a tých pár káblov od BM nie je problém dorobiť... len tie konektory. Ale tak nič, zoženiem nejaké cvaknuté teda

kabelaz kompletna sa da zohnat za celkom rozumny peniaz. Urcite cvaknute konektory budu stat menej, ale obavam sa ze aj dlhsi cas kym ich zozenies. Ale myslim ze pasuju aj zo stareho E39 4:3, to zozenies asi najskor.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 26 neregistrovaných