Vsimol som si ze ak mam zaradene D, alebo R, zatlacenu brzdu a otocim volantom tak mi zakolisaju otacky.
Viditelne je to hlavne na parkovisku.
Robi to iba ak stojim respektive sa hybem slimacim tempom bez pridania plynu. Pri normalne jazde to nerobi. Je to normalne, mam pocit ze mi to robi odjakziva no az dnes som sa nad tym zamyslel..
chlapci na niektorich autach sa aj svetla stlmia ked ideš davať okna dole, pri hybani volantom je to tiež OK, dokonca na niektorych autach keď ste velmi pozorny aj rychle stlačenie brzdoveho pedalu je počuť na zvuku motora
serva maju baworaky hydraulicke, teda maju mechanicke servocerpadlo pohanane remenom, preto stahuje jemne motor. Nepamatam sa zeby to na niektorom starsom bmw nerobilo. Ked sa zameras na zmenu zvuku, vsimni si, ze aj zapnutie stratavacivh svetiel zmeni zvuk motora, hned ma altik odber 160 W a to je citit.
radosť - jazda - bmw :.... vieme o čom ten slogan je
jetzt? ex E39 523iA touring (sporak LPG) ex E36 coupe 320i
90% aut ma hydraulicke servo pohanane remenom a len na BMW som si to vsimol... tak isto odvzdusnovanie v krajnych polohach som nikdy nikde nepocul len u BMW
fotrovci maju golfa rv98 a servo ide ako na novom aute... tak isto mame v praci caddynu 2004 a servo totalne OK, rovnako fiaty, fabie co som jazdil tak neviem, podla mna ma E46 najhorsie spravene servoriadenie zo vstkych BMW
Mne to robi presne naopak na E60. Ak vytocim volant, vybehnu hore aj otacky. Ked vchadzam do dvora a necham vytocene na mieste (kym otvoram branicku), tak drzi otacky mozno aj o 100 vyssie...