... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, jkk

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
BlueBeaR_Co.
Autor témy
Auto: 2xBMW E30 1xBMW E39
Kraj: Zahraničie

Jak povolit šrouby ?

Štvrtok, 17. Novembra 2011, 20:20

Mám problém a potřeboval bych radu jak na to. Dneska sem prezouval z letních na zimní všechny kola v pohodě ale levý přední ne. Povoloval sem povoloval ale párkrát mi přeskočil klíč a šroub se žvejknul a ted nejde ven asi se zapek nebo nevim proč se ani nehnul. A šroub mi přišel měkkej jak máslo. a tohle se mi stalo ješte u dvou šroubu na tom stejnym kole. takže celkem 3 šrouby-

Tadyty šrouby jsou to :
Obrázok
E30 Touring - BlueBeaRův Touring / BMW E30 Cabrio
Faceboook -> BMW E30 CZ/SK <-
Fuck the new car, Im driving oldschool !
Winter/dailycar BMW E39 530d

S.a.L.L.y
Auto: BMW 535i E34
Kraj: Košický

Re: Jak povolit šrouby ?

Piatok, 18. Novembra 2011, 14:52

ale šak ani nevyzeraju žeby boli hrany strhane... mal si tam spravny veľky orech??
BMW E34 535i - ex
AUDI A4 B5 1.9 TDI 85kW PD

Obrázok

BlueBeaR_Co.
Autor témy
Auto: 2xBMW E30 1xBMW E39
Kraj: Zahraničie

Piatok, 18. Novembra 2011, 16:35

Tohle je fotka před, už asi po páté píšu že ano měl sem správný ořech přece nejsem blbec abych povoloval 17ku 18kou
E30 Touring - BlueBeaRův Touring / BMW E30 Cabrio
Faceboook -> BMW E30 CZ/SK <-
Fuck the new car, Im driving oldschool !
Winter/dailycar BMW E39 530d

eEDOo
Auto: BMW E61
Kraj: Žilinský

Sobota, 19. Novembra 2011, 22:17

zene ked som pred niekolkymi rokmi prezuval koktavku, tak sa mi stalo to iste. Presne na takych sroboch, s dutou hlavickou.
Nic nepomahalo, sme tam skusali navarit novy srob na to a tak, ale nepomohlo.

Nakoniec mi sused dal kovany orech o cislo mensi (taky cierny, fakt kvalita, tie obycajne CrMo praskali ako hovna) a ten som tam nabil kladivom. Potom metrova rurka a povolilo to.
Odvtedy som sa poucil a zakazdym mazem sroby medenou pastou.

Skus si zohnat taky kovany orech a nabit ho tam kladivom.
Jazdim ako dochodca za 12l :(

------------------------------------------

dethXtreme
Auto: e36 323i
Kraj: Banskobystrický

Štvrtok, 24. Novembra 2011, 13:02

no kamarat...nezavidim ti...mal som rovnaky problem a riesil som to asi pol roka :D strhal som 2 sroby na kolese...nakoniec som to dal kamaratovi do servisu a ten ma musi strasne nenavidiet od vtedy :D...ano, dostal to dole...ale zabaval sa s tym cca 5 hodin...tak isto som mal dute sroby...skusal vsetko. navarat inu hlavicu, nic.trhali sa zvary.skusal nahrievat, mensi orech skusal, ale nepomohlo...nakoniec zobral vrtacku a navrtal tu hlavicku az po zavit ( znicil pri tom asi 3 vrtaky ) ...potom zobral dalsiu srobu od kolesa, navaril ju tam a potom povolila...takze ak nic nepomoze, neostane ti nic ine len zobrat vrtacku, kvalitne vrtaky a vrtat,vrtat,vrtat...ake bacha...riskujes ze ti ostane zavit v kolese.ty mas e30, takze mas len 4 sroby, co by mohol byt problem...u e36 je 5 srob, tak by sa na tom dalo chvilku jazdit...nastastie to dopadlo dobre...tak ti drzim palce a zelam veela stastia :)

a co sa tyka mazania srob pastami a neviem cim...ja by som to nerobil...prave vdaka tomu sa zvyknu sroby zahryznut do kolesa/naboja...najlepsie je srobu aj zavit poriadne odmastit...odkedy to tak robim, nemam problem...aa do buducna si kup kvalitny kluc. bolo mi povedalne, ze tie krize su nanic...mam teraz len take teleskopicke L-ko ktore ma asi metrovu paku a povolim tym vsetko co potrebujem :)
e36 318i saloon "škaredé káčatko" :)
e36 323i touring "obláčik"

http://www.bmwklub.sk/pribehy-nasich-aut/e36-318i-pribeh-skaredeho-kacatka-nove-foto-t28693.html

James
Kraj: Bratislavský

Štvrtok, 24. Novembra 2011, 15:45

alebo vyvrtat dostatocne hlboku dieru do srobu, narezat lavotocivy zavit, zobrat k tomu adekvatnu lavotocivu skrutku a srob by mohol ist von...

maniaczv

Piatok, 25. Novembra 2011, 15:26

toto som mal aj ja no dal som naspat kolesa isiel do pneuservisu a tam my to povolili pistolou ktoru pouzivaju na kamiony ...
len ja som nemal strhane hrany

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 18 neregistrovaných