no kamarat...nezavidim ti...mal som rovnaky problem a riesil som to asi pol roka

strhal som 2 sroby na kolese...nakoniec som to dal kamaratovi do servisu a ten ma musi strasne nenavidiet od vtedy

...ano, dostal to dole...ale zabaval sa s tym cca 5 hodin...tak isto som mal dute sroby...skusal vsetko. navarat inu hlavicu, nic.trhali sa zvary.skusal nahrievat, mensi orech skusal, ale nepomohlo...nakoniec zobral vrtacku a navrtal tu hlavicku az po zavit ( znicil pri tom asi 3 vrtaky ) ...potom zobral dalsiu srobu od kolesa, navaril ju tam a potom povolila...takze ak nic nepomoze, neostane ti nic ine len zobrat vrtacku, kvalitne vrtaky a vrtat,vrtat,vrtat...ake bacha...riskujes ze ti ostane zavit v kolese.ty mas e30, takze mas len 4 sroby, co by mohol byt problem...u e36 je 5 srob, tak by sa na tom dalo chvilku jazdit...nastastie to dopadlo dobre...tak ti drzim palce a zelam veela stastia :)
a co sa tyka mazania srob pastami a neviem cim...ja by som to nerobil...prave vdaka tomu sa zvyknu sroby zahryznut do kolesa/naboja...najlepsie je srobu aj zavit poriadne odmastit...odkedy to tak robim, nemam problem...aa do buducna si kup kvalitny kluc. bolo mi povedalne, ze tie krize su nanic...mam teraz len take teleskopicke L-ko ktore ma asi metrovu paku a povolim tym vsetko co potrebujem :)