... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, jkk

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
pgrno
Auto: Mercedes A
Kraj: Bratislavský

Piatok, 11. Januára 2008, 21:28

tiez sa priklanam k nazoru ze carpc je blbost. na tom displeji je kopa veci, ovladanie vyzaduje koncentraciu, ktora potom chyba na ceste.
ono zle sa stane velmi rychlo, niekedy je problem sa vyhnut nebezpecnym situaciam aj bez toho.

ja mam rychly internet 2GB od t-mobilu a mal som nejaky zlavovy kupon na 355 mesacne. s tym mas net neobmedzeny cas, rel.rychly, s vykritim trochu problem mimo vacsich miest. ale v ba no prob. vezmes laptop do auta a mozes netovat. potom si ho zoberies domov a netujes aj doma

ked laptop nemas, daju sa kupit rozne znackove laptoty za par korun, ved nove stoja uz okolo 20tis.
ako neni to taka frajerina ako velky touch displej v palubke, ale technicky aj prakticky ovela lepsie riesenie ako carpc
Mercedes A-Class
ex E36 Touring

barabas
Kraj: Žilinský

Sobota, 12. Januára 2008, 10:15

riesil som pre jednu firmu projekt ako tento, mam koncept na carpc, ktore by malo vydrzat hlavne problemy ako mraz a vlhkost, ale ak mozem poradit, idealne riesenie by bolo asi, keby bola garaz a osadzovat nb do dockingu a ten by bol napichnuty na ostatne periferie: gps prijimac, wifi antena, bt prijimac na klvesnicu a mys ked tak, ir prijimac na dialkove, vystup na radio a podobne veci...

ak chces viacej vediet, len sa pytaj.

barabas

Sobota, 12. Januára 2008, 10:18

pgrno napísal:
tiez sa priklanam k nazoru ze carpc je blbost. na tom displeji je kopa veci, ovladanie vyzaduje koncentraciu, ktora potom chyba na ceste.
ono zle sa stane velmi rychlo, niekedy je problem sa vyhnut nebezpecnym situaciam aj bez toho.

ja mam rychly internet 2GB od t-mobilu a mal som nejaky zlavovy kupon na 355 mesacne. s tym mas net neobmedzeny cas, rel.rychly, s vykritim trochu problem mimo vacsich miest. ale v ba no prob. vezmes laptop do auta a mozes netovat. potom si ho zoberies domov a netujes aj doma

ked laptop nemas, daju sa kupit rozne znackove laptoty za par korun, ved nove stoja uz okolo 20tis.
ako neni to taka frajerina ako velky touch displej v palubke, ale technicky aj prakticky ovela lepsie riesenie ako carpc

ked si tam nahodis jeden zo systemov ktore su upravene na car pc tak to budes mat presne to co original od bmw a ak budes dostatocne sikovny tak sa to da napojit aj na to ovladanie od bmw co davaju do e60, e90...

Majo320
Auto: BMW E36
Kraj: Zahraničie

Sobota, 12. Januára 2008, 11:22

Je mozne mat net aj v zahranici alebo to bude fungovat len na Slovensku. Mam notebook v kamione a neda sa mi nikde pripojit lebo su vsade zablokovane siete. A chcel by som to nejako vyriesit

MT-SPEEDY
Auto: ex E36 318i Touring

Sobota, 12. Januára 2008, 11:43

Majo320 napísal:
Je mozne mat net aj v zahranici alebo to bude fungovat len na Slovensku. Mam notebook v kamione a neda sa mi nikde pripojit lebo su vsade zablokovane siete. A chcel by som to nejako vyriesit

Co sa tyka Rychleho internetu od Tmobilu, ten funguje len na Slovensku, aj to nie vsade. Daj si www.rychlyinternet.sk a klikni na pokrytie. Pokial chces aj net do zahranicia, vieme spravit zdielanie s pausalnou SIM kartou, ale tam to v zahranici vychadza na strasne palky. Pre nazornost: leto 2007, Cechy, GPRS Tmobile, prenesenych cca 25MB (len icq a raz natiahnutie fora bmwklubu), faktura na cca 2500 korun s danou :cry:

Oldman
Auto: E46 325 TI, E46 320i

Sobota, 12. Januára 2008, 11:50

Mám net v mobile,vodafon,800 kč,neobmedzene datá.gprs 10,nejaku dobu som mobil použival ako modem,pomalé,v zahraničí strašne drahe,neunosne,pretože to prepaja cez operatora v štate kde momentalne si,a učtuju to kurvy zvlášt.
compakt E46 325 TI Individual ,e46 320 touring

GOOSE
Autor témy
Auto: BMW E34 525i

Pondelok, 14. Januára 2008, 08:54

Urcite nechcem montovat PC do auta. Velmi neefektivne. Cakam na rodinny prispevok na notebook :) To je pre mna najidealnejsie riesenie.

Nemam ale velku doveru k tomu T-mobile netu a chcel som vediet ci nieje na to aj ine riesenie. Ale ak to u nas v BA funguje vsade tak by to asi bolo naj riesenie zatial.

Doma net este nemam lebo zatial len kopu opt. kabel ale coskoro uz bude u nas :)
BMW E34 M5 / BMW E34 525i / E36 316i coupe / Ex: BMW E34 535i, E39 2,8i individual, E36 318i, E30 318i

BlackMW
BMW Waffenschmiede Pressburg
Auto: E38

Pondelok, 14. Januára 2008, 14:46

GOOSE528 napísal:
Urcite nechcem montovat PC do auta. Velmi neefektivne. Cakam na rodinny prispevok na notebook :) To je pre mna najidealnejsie riesenie.

Nemam ale velku doveru k tomu T-mobile netu a chcel som vediet ci nieje na to aj ine riesenie. Ale ak to u nas v BA funguje vsade tak by to asi bolo naj riesenie zatial.

Doma net este nemam lebo zatial len kopu opt. kabel ale coskoro uz bude u nas :)

tak sup sup zrusit, neoplati sa platit 2 nety.. :P
same shit, different day..
There's no replacement for displacement..
Aké krásne ticho by bolo na svete, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
Obrázok

GOOSE
Autor témy
Auto: BMW E34 525i

Pondelok, 14. Januára 2008, 14:53

No neviem ci to este pojde. Ale aj tak tomu T-mobile neverim. Mam nejaku nechut voci T-Mobile. To bude tou farbou
BMW E34 M5 / BMW E34 525i / E36 316i coupe / Ex: BMW E34 535i, E39 2,8i individual, E36 318i, E30 318i

mathejko

Sobota, 19. Januára 2008, 01:31

:oops: a ja babracik som myslel, ze auto je na jazdenie... :roll:

Xader

Sobota, 19. Januára 2008, 09:42

GOOSE528: no ja som si tento tyzden aktivovat T-Mobile rychly internet, lebo sa stahujeme a zatial chcem mat net vzdy poruke :D zatial doma ficim na chello nejakych 13M/1M to je teraz :? ani netusim, ale ide to slusne.
T-M. rychlynet mam do notebooku cez PCMCI kartu a zarovno aj na simkarte cez mobil a poviem ti , ze som fakt velmi milo prekvapeny. rychlost je velmi dobra, aj ked ho mam zatial len nejake 3 dni, ale ide slusne rychlo, vsetko nacita dost rychlo...niekedy, ked budem v BA sa mozem stavit a skusis si ho u mna v mobile - ja si tak poslednu dobu checkujem sukromne spravy tu na fore a pohodka :lol:
bmw e61 530xd
bmw e60 535d - ex
bmw e46 M3 - ex
bmw e36 M3 - ex
bmw e46 325xi - ex
bmw e46 330xd - ex
bmw e46 330ci - ex
bmw e39 530d - ex

m4x
Auto: E60 545i

Sobota, 19. Januára 2008, 13:36

ja by som mozno skusil zabudovat nejaky pc do auta, ako spomenul blackmw ze to s tym diskom je problem, ale myslim ze by sa dalo najst nejaky disk ktory vydrzi vacsie otrasy, nejako by sa to vyriesit urcite dalo aj lacnejsie ako notebook, ale ked uz notebook dnes ho zozeniete za 14 tisic ako malina komplet novy, pripadne asi pol roka do zadu sused kupil za 17 veeelice slusny notebook hp v sharku..
a net ? bud niekde najst cez wifi alebo zrejme nieco taketo prenosne od t-mobilu
to wifi nie je najlepsie riesenie, mne sa este nepodarilo najst nezaheslovanu siet wifi a s netom.. a v meste ani niet kde parkovat, cize jedine kaviaren a notebook
!!! Obrázok ???

BlackMW
BMW Waffenschmiede Pressburg
Auto: E38

Sobota, 19. Januára 2008, 13:53

m4x napísal:
ja by som mozno skusil zabudovat nejaky pc do auta, ako spomenul blackmw ze to s tym diskom je problem, ale myslim ze by sa dalo najst nejaky disk ktory vydrzi vacsie otrasy, nejako by sa to vyriesit urcite dalo aj lacnejsie ako notebook, ale ked uz notebook dnes ho zozeniete za 14 tisic ako malina komplet novy, pripadne asi pol roka do zadu sused kupil za 17 veeelice slusny notebook hp v sharku..
a net ? bud niekde najst cez wifi alebo zrejme nieco taketo prenosne od t-mobilu
to wifi nie je najlepsie riesenie, mne sa este nepodarilo najst nezaheslovanu siet wifi a s netom.. a v meste ani niet kde parkovat, cize jedine kaviaren a notebook

musis dat 2.5" notbukovy disk (3.5" -> 2.5" ATA kabel stoji 200,- sk)
a spravit mu makke odpruzene ulozenie tak nemas problem..
Ja som ho mal hodeny v odkladacke na kope vaty a s otrasmi nebol problem..
same shit, different day..
There's no replacement for displacement..
Aké krásne ticho by bolo na svete, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
Obrázok

kačo
Auto: OOOO A6 3.0TDi

Sobota, 19. Januára 2008, 14:11

BlackMW napísal:
musis dat 2.5" notbukovy disk (3.5" -> 2.5" ATA kabel stoji 200,- sk)
a spravit mu makke odpruzene ulozenie tak nemas problem..
Ja som ho mal hodeny v odkladacke na kope vaty a s otrasmi nebol problem..

s chladenim si nemal problem, ci si ho mal s coolerom ???

ako mate vyriesenu kondenzaciu vodyv zime ??
E36 325 TDS (ex)
E46 MT-330CI (ex)
E46 M3 (ex)
E70 X5 35d (ex)

OOOO A6 C7 3.0TDi quattro avant

m4x
Auto: E60 545i

Sobota, 19. Januára 2008, 14:16

to chladenie by nebol problem ja by som ho hodil do nejakej hlinikovej bedne rebrenovanej pripadne nieco k tomu dokupil.. vravim da sa to postavit lacnejsie ako notebook ak chcete skladat taky pc rovno do auta.. kedze auto este nemam tak sa o to nezaujima.. ked tak notebook
!!! Obrázok ???

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 23 neregistrovaných