... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
pgrno napísal:tiez sa priklanam k nazoru ze carpc je blbost. na tom displeji je kopa veci, ovladanie vyzaduje koncentraciu, ktora potom chyba na ceste.
ono zle sa stane velmi rychlo, niekedy je problem sa vyhnut nebezpecnym situaciam aj bez toho.
ja mam rychly internet 2GB od t-mobilu a mal som nejaky zlavovy kupon na 355 mesacne. s tym mas net neobmedzeny cas, rel.rychly, s vykritim trochu problem mimo vacsich miest. ale v ba no prob. vezmes laptop do auta a mozes netovat. potom si ho zoberies domov a netujes aj doma
ked laptop nemas, daju sa kupit rozne znackove laptoty za par korun, ved nove stoja uz okolo 20tis.
ako neni to taka frajerina ako velky touch displej v palubke, ale technicky aj prakticky ovela lepsie riesenie ako carpc
Majo320 napísal:Je mozne mat net aj v zahranici alebo to bude fungovat len na Slovensku. Mam notebook v kamione a neda sa mi nikde pripojit lebo su vsade zablokovane siete. A chcel by som to nejako vyriesit
GOOSE528 napísal:Urcite nechcem montovat PC do auta. Velmi neefektivne. Cakam na rodinny prispevok na notebook :) To je pre mna najidealnejsie riesenie.
Nemam ale velku doveru k tomu T-mobile netu a chcel som vediet ci nieje na to aj ine riesenie. Ale ak to u nas v BA funguje vsade tak by to asi bolo naj riesenie zatial.
Doma net este nemam lebo zatial len kopu opt. kabel ale coskoro uz bude u nas :)
m4x napísal:ja by som mozno skusil zabudovat nejaky pc do auta, ako spomenul blackmw ze to s tym diskom je problem, ale myslim ze by sa dalo najst nejaky disk ktory vydrzi vacsie otrasy, nejako by sa to vyriesit urcite dalo aj lacnejsie ako notebook, ale ked uz notebook dnes ho zozeniete za 14 tisic ako malina komplet novy, pripadne asi pol roka do zadu sused kupil za 17 veeelice slusny notebook hp v sharku..
a net ? bud niekde najst cez wifi alebo zrejme nieco taketo prenosne od t-mobilu
to wifi nie je najlepsie riesenie, mne sa este nepodarilo najst nezaheslovanu siet wifi a s netom.. a v meste ani niet kde parkovat, cize jedine kaviaren a notebook
BlackMW napísal:musis dat 2.5" notbukovy disk (3.5" -> 2.5" ATA kabel stoji 200,- sk)
a spravit mu makke odpruzene ulozenie tak nemas problem..
Ja som ho mal hodeny v odkladacke na kope vaty a s otrasmi nebol problem..