uz som tu pisal aky som mal problem ze to nastartovalo a hent zhaslo tak spravil som nasledovne veci repas cerpadla kotrola pal. sus. taj e 100% dal som to na diagnostiku a t apovedala ze zly snimas kluky a imobilizer. snimac som vymenil ale teras to uz ani nenastartuje tak som povolil vstreky a nejde nafta cize jedina vec co zostava je imobilizer ked som pozeral vybavu tak tam pisu ze tam je imobilizer ale mne sa zda ze ho tam nemam lebo imobilizer mal tu cievku okolo zapalovania ci sa mylim?? poevedali my ze imobilizer odctavy cerpadlo zato nejde nafta a nestartuje a otazka znie da sa to dako obist ten imobilizer alebo dako spravit nema dake relatka ze by so mpozrel ci su v poriadku alebo uz nwm co tam moze bit zle a zabudol som je to rocnik 10/94
Naposledy upravil/-a exzot v Utorok, 18. Septembra 2012, 17:04, upravené celkom 2 krát.
taketo daco som vyriesil na jednej 325i, startovala tak ze hned ako chytilo, zdochlo.. pomohol reset. odpojis baterku, vyskratujes kable na par min, a zapojis naspet na baterku.. aspon v tamtom pripade to pomohlo
Podobny problem mal aj kamarat a vyriesila to vymena snimaca, takze to kludne moze byt ten snimac klukoveho hriadela... A myslim, ze keby bol problem v imobilizery, tak ani nenastartujes, ale to si fakt len myslim
E36 323i Touring - Fialka - Príbeh E36 318i Touring - Baška - Príbeh
Ex E36 316i Compact - Tito - Príbeh - R.I.P. 02/08/2016 Ex E36 316i Compact - Bestia - Príbeh - Odisiel s Ex Ex Skoda 120 - Žaba - R.I.P. 11/09/2010