... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, jkk

bmwtt.sk

mirec.dudo
Autor témy
Auto: BMW 116I
Kraj: Nitriansky

ikonka motora

Štvrtok, 25. Augusta 2011, 09:42

ciao
neviete niekto čo može signalizovat rozsvietena ikonka motora? a ako sa steluje ručná brzda, resp. kde na BMW1 ? dakujem

Užívateľov profilový obrázok
Jannci
Auto: MB
Kraj: Trnavský

Re: ikonka motora

Štvrtok, 25. Augusta 2011, 10:02

mirec.dudo napísal:
ciao
neviete niekto čo može signalizovat rozsvietena ikonka motora? a ako sa steluje ručná brzda, resp. kde na BMW1 ? dakujem

signalizuje, ze mas nieco s motorom.

michaltt
Kraj: Košický

Štvrtok, 25. Augusta 2011, 21:29

mozno vyskocene kable pod sanim,lambda...skus vsetko popozerat,podosuvat a ked to nezmizne, odpoj baterku na 5 minut. nahod naspat a ked to bude svietit tak diagnostika. alebo napis co si posledne robil s motorom.
BC Racing,OZ Futura 19",AC Schnitzer TypeII 18",Powerflex FCAB,325mm fr. brakes,Electric fan+LF20 steering pump retrofit + many more
Lowered wagon - pribeh

Jannci

Štvrtok, 25. Augusta 2011, 21:33

michaltt napísal:
mozno vyskocene kable pod sanim,lambda...skus vsetko popozerat,podosuvat a ked to nezmizne, odpoj baterku na 5 minut. nahod naspat a ked to bude svietit tak diagnostika. alebo napis co si posledne robil s motorom.

najlepsie hned na diagnostiku, nerozoberal by som polku priestoru, aby som skontroloval kable, kedze to moze byt od tych lambd, az po snimace vacky, pripadne vahy

michaltt
Kraj: Košický

Štvrtok, 25. Augusta 2011, 21:34

Jannci napísal:

najlepsie hned na diagnostiku, nerozoberal by som polku priestoru, aby som skontroloval kable, kedze to moze byt od tych lambd, az po snimace vacky, pripadne vahy

este ani nenapisal ci s autom nieco robil. ak ho otvaral tak mozno zle zacvakal konektory. ak to neotvaral tak jasne ze diag :thumbup:
BC Racing,OZ Futura 19",AC Schnitzer TypeII 18",Powerflex FCAB,325mm fr. brakes,Electric fan+LF20 steering pump retrofit + many more
Lowered wagon - pribeh

mirec.dudo
Autor témy
Auto: BMW 116I
Kraj: Nitriansky

Piatok, 26. Augusta 2011, 17:52

dakujem.
nerobil som nic....a ked dam check na PC tak píše O.K... takže teraz neviem že čo

Jannci

Piatok, 26. Augusta 2011, 18:09

check control ti nekotroluje motor :wink:
resp. ak mislis check na OBCm lebo neviem co si pedstavujes pod pojmom PC (personal computer)

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Google [Bot] a 30 neregistrovaných