Ahojte,
mam taky mensi problem, ktory ma momentalne trapi, auto mam cca pol roka (E91 330xd r.v. 2007) a teraz si zacinam vsimat, ze pri prejazde nerovnosti nieco hrkoce/klepe v prednej casti podvozku, zrejme je na niecom vola. Viac je to pocut tusim pri prejazde zakrut s vacsimi hrbolmi, ako ked idem priamo. Ak sa dobre pamatam, myslim ze pred pol rokom to az tak pocut nebolo

Ked prejde vacsiu nerovnost v zakrute zda sa mi ze auto trosilinku plave, ale mozno sa mi to len ozaj zda. Su to opotrebovane silentbloky, capy, tycky stabilizatora, tlmice, ramena? Daju sa tieto diely nejako jednoducho vizualne/manualne skontrolovat, ci nie su uplne K.O. predtym ako pojdem do servisu?

Pred cca mesiacom som bol na geometrii, bolo to celkom slusne rozhadzane (predosly majitel si na geometrii asi zjavne nepotrpel) ale podarilo sa to vsetko nastavit. Predpokladam ze pri vymene nejakych casti napravy bude treba geometriu zopakovat? Dakujem za vsetky rady

EDIT: Este ma napadlo ze pri trochu vacsich priecnych nerovnostiach (napriklad zlom cesty medzi starym/novym asfaltom) to po prejazde niekedy poriadne tresne (raz mi dokonca az preskocilo spustene cd a prestalo na chvilu hrat), ako keby to slo az uplne na doraz, proste rana kvalitna. Neviem ci to je vlastnost tohto podvozku, pretoze na takom nizkom aute som predtym nejazdil, alebo to spolu s vyssie opisanym problemom nejako suvisi