... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
diLucca napísal:no mne to pripomina filter pevnych castic, ale ruku do ohna za to nedam...
Ked tak na diagnosti by ti malo vypisat vsetky zavady, ak sa nikto nenajde co by poradil :)
dethXtreme napísal:ale ak je to filter,preco je tam vrtulka?nebude to nahodou chladic???mozno ak mrzne tak nieco s nemrznucou,alebo take nieco.hm?...len myslienka
bmw118d napísal:asi máš pravdu, môze to byť niečo s nemrznucou, nezvyknem ho nechávať vonku v zime, ale minule som nechal náhodou, ked -5 stupnov udrelo u nás a tak cudne startoval motor, celym autom zatriaslo, a som myslel ze zdochne, uz pojdem do servisu nech mi to diagnostikuju a nasiel som konecne servis, nie autorizovaný, kde mi budu pravidelne servisovať auto.
bmw118d napísal:asi máš pravdu, môze to byť niečo s nemrznucou, nezvyknem ho nechávať vonku v zime, ale minule som nechal náhodou, ked -5 stupnov udrelo u nás a tak cudne startoval motor, celym autom zatriaslo, a som myslel ze zdochne, uz pojdem do servisu nech mi to diagnostikuju a nasiel som konecne servis, nie autorizovaný, kde mi budu pravidelne servisovať auto.