tolko odpovedi som necakal

, tak si trosku teda pokecam so sebou. hladal som, guglil.
trosku to zacina urgovat, kedze sa do toho zapojili dalsie chybne hlasky po nastartovani. tri dni kazde rano mi uz zacali aj same od seba sa zapinat a vypinat svetla hned po nastartovani. proste akoby som ich rychlo rozsvecoval a zhasinal, samozrejme aj palubovka preblikovala. ked som svetla zapol naozaj rucne, prestalo to blikat.
nasiel som nieco naozaj velmi podobne, dokonca s videom, akurat tam typek ma ine warningy. pomerne to aj jednoducho opisal.
pre tych co to zaujima

teda pre mna solovka:
vo videu je opisane, ze by to mala byt slaba baterka, alebo ine zalezitosti spojene s baterkou hlavne teda vybitou.
kedze to spomina s takmer istotou, ak som dobre pochopil nasimuloval to s odpojenim baterky, je mi divne ze nikomu odtialto sa to este nikdy nestalo, davam si otazku sam sebe: nikomu sa este nevybila na bmw baterka?
](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif)
(alebo fakt mam kuva vadu)
nedalo mi, odmeral som (voltmetrom, nie palubak) baterku. pri vypnutom motore, bez zasunuteho kluca ("nic" nebolo zapnute mnou) mala baterka okolo 12,24. akonahle som zasunul klucik hned klesala na 12,19 (mozno by to slo aj nizsie).
znovu som guglil kolko ma mat voltov, preboha neviem ci zahranicni uzivatelia bmw su trotlovia, ale kazdy pisal inu spravnu hodnotu s uplnou istotou.
takze fakt netusim, kolko by mala baterka mat voltov. toto by mi tu snad mohol niekto prezradit.