caute mam problem , bol som v bavarii a mam problem s grund modulom nejde mi central na dialkove. povedali ,ze tam treba novy cena je 310 euro.. co je dost.. dalo by sa to nejak spravit ? dik e39 /01
profor: Chalan s nickom SEMTEX ma servis a myslim, ze by to vedel spravit - teda nakodovat, pokial je ten modul OK.... mne bude prisposobovat HIGH modul namiesto mojho origo LOW modulu Pokial ti staci diagnostika taka, ze vypis chyb, tak to ti viem pozriet aj ja
No more BMW... chodim peso E61 530d titansilber - EX E46 320d farngrün metallic - EX
Ak ti ide centrál keď otváraš kľúčom, tak to iste nebude GRUND MODUL. Momentálne to riešim na e38, mám presne ten istý problém. Kamoš čo mi to robí, našiel chybu v module čo prijíma signál od kľúča a posiela ďalej signál do GRUND MODULU, na e38 je umiestnený v C-čkovom stĺpiku na vodičovej strane. GRUND MODUL (mám umiestnený pred spolujazdcom pod prístojovkou) premeral a je ako nový. Teraz čakám na súčiastku...ide až z TEXASU
MERCEDES 126 R5 300 SD automatic ex BMW E34 R6 524 TD ex BMW E46 R4 320 D ex BMW E38 V8 730 iA BMW E70 xDrive 30d