... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, jkk

obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
gasp0
Autor témy
Auto: e36 96 328i qp
Kraj: Trnavský

Geometria alebo ...

Pondelok, 30. Marca 2009, 15:31

Mam este jeden problem dneska som daval nove (100km na nich najazdene este maju ty sexi chlpky ) gumy vyvaze pekne predtym som v aute pocul nejake hucanie vzadu to zmizlo hovroim si super .... ale mam iny problem...
auto som bol kukat s jancim kery sa odviezol a hovroil ze ok volant ide lahko a bol rovno pri jazde rovno a po mesiaci jak som ho kupil som si postupne vsimol ze ked idem rovno volant treba drzat trochu dolava..... ale potom ide rovno aj ked pustim tak ide ok .... ale servo ide tazsie ...a ked v zacsej rychlosti zabrzdim ( okolo 100-110 vac som enskusal ) tak pri pustenom volant zacne ist mierne doprava ....
gumy su teda vyvazene pytam sa teda ci za to moze geometria ? je mozme typek predemu stihol zebrat volaku jamu a to by nako rozladilo napravu? nemal niekdo tieto priznaky?

gasp0
Autor témy

Re: Geometria alebo ...

Pondelok, 30. Marca 2009, 21:43

nestalo sa nekemu ze ked zebral jamu naku ze musel volant tocit trochu na stranu a islo mu servo tazsie?

Peppo
Auto: TOYOTA PRIUS
Kraj: Bratislavský

Utorok, 31. Marca 2009, 08:04

gasp0 napísal:
Mam este jeden problem dneska som daval nove (100km na nich najazdene este maju ty sexi chlpky ) gumy vyvaze pekne predtym som v aute pocul nejake hucanie vzadu to zmizlo hovroim si super .... ale mam iny problem...
auto som bol kukat s jancim kery sa odviezol a hovroil ze ok volant ide lahko a bol rovno pri jazde rovno a po mesiaci jak som ho kupil som si postupne vsimol ze ked idem rovno volant treba drzat trochu dolava..... ale potom ide rovno aj ked pustim tak ide ok .... ale servo ide tazsie ...a ked v zacsej rychlosti zabrzdim ( okolo 100-110 vac som enskusal ) tak pri pustenom volant zacne ist mierne doprava ....
gumy su teda vyvazene pytam sa teda ci za to moze geometria ? je mozme typek predemu stihol zebrat volaku jamu a to by nako rozladilo napravu? nemal niekdo tieto priznaky?

ak mas 18" gumy a 225 a sirsie tak ti to bude plavat a tahat na nasich cestach stale...

ja jazdim po BA na 19"nastkach a musim stale drzat volant, auto si ide kam chce... zije vlastnym zivotom.

iste

Utorok, 31. Marca 2009, 10:45

tak tak.mal som v predu 235, vzadu 255 a volant som nesmel pustat,inak by som sa rozbil.na zimakoch mi to auto islo normalne,tak viem ze siroke kola to robili.

gasp0
Autor témy

Utorok, 31. Marca 2009, 14:09

ok a ked poviem ze 205-60-15 ? :mrgreen: :mrgreen:

Skypco

Streda, 1. Apríla 2009, 00:49

Ten volant ti dorovna na spojovackach kazdy co ma geometriu..., bezne to robime... :)

...a tie brzdy..., kedze vravis ze po zosliapnuti pedalu auto taha do prava treba spravit..., takze kludne napis SS...

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 19 neregistrovaných