... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, jkk

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
pimpina
Autor témy
Auto: BMW 3 Coupe
Kraj: Bratislavský

Folie na e92

Štvrtok, 4. Júla 2013, 22:11

Ahojte, neviem ci uz niekto riesil podobny problem lebo som to tu nenasla v ziadnej teme. Dnes som si dala lepit folie a kedze na zadnom skle je pri streche asi 10cm pas takych guliciek (raster) tak to tam dobre nechyta ,je to cele flakate a akoby neprilepene poriadne. Ma s tymto niekto skusenost? Pocula som aj taku vec, ze sa tam dava nejaky specialny gel aby sa to chytilo. Neviem ci to mam teda dat prerobit alebo to nechat tak lebo lepsie to uz nebude. :-k Viem, ze sa to musi este uschnut aby zmizli nedokonalosti ale obavam sa ze toto sa same uz neprilepi. Za kazdu radu dakujem :wink:
14834

upir156
Kraj: Trnavský

Re: Folie na e92

Piatok, 5. Júla 2013, 08:10

Ako dlho ich máš nalepené?
Ja by som to ,,majstrom" vrátil. Strhnúť a nalepiť novú fóliu.

pimpina
Autor témy

Piatok, 5. Júla 2013, 09:00

no zatial den

upir156

Piatok, 5. Júla 2013, 13:06

Skús to povytláčať prstom smerom k strešnému tapacíru, samozrejme tak, aby si to nedoškriabala nejakým prstenom. A malo by tomu prospieť slnko.

Sk1r3x
Auto: AUDI A6 C7
Kraj: Nitriansky

Piatok, 5. Júla 2013, 16:16

je pod tým voda , treba to povytláčať najlepšie nejakou hubkou na riad , je to uplne normálne , proste ti mali povedať aby si si to dotláčala nejaký čas , cez tie bodky to proste len tak nechytí hneď

valer750
Kraj: Prešovský

Pondelok, 8. Júla 2013, 16:48

vydrz dva-tri dni ak bude slnko a potom chod tam kde ti to lepili, nech to podotlacaju...malo by to byt ok

coupe sklo sa koli tomu rastru hore neda urobit na pockanie tak, aby to hned bolo dokonale aj keby to chlapci velmi chceli...proste to musi uschnut a potom podotlacat.
Celým menom Valér Postihač, keby nieco:)
E91 325dA
E34 540/6

pimpina
Autor témy

Streda, 10. Júla 2013, 19:58

Dakujem za rady :) skusim to ,nieco sa mi uz podarilo len tam uplne hore pri streche to akosi nechyta.Mozno tomu treba dat viac casu ,uvidime :)

upir156

Streda, 10. Júla 2013, 22:20

Treba to reklamovať, zle odvedená práca.

valer750
Kraj: Prešovský

Štvrtok, 11. Júla 2013, 20:51

upir156 napísal:
Treba to reklamovať, zle odvedená práca.

nie je to zle odvedena praca...proste to musi preschnut...ja som robil jedno kupecko a iba zadne sklo kym som ako-tak presusil mi trvalo skoro dve hodiny a ak to robis sam tak sa okolo toho olietas...je pravda, ze ten kto lepil tie folie mal zakaznika upozornit, aby prisiel podotahovat ten vrch...
Celým menom Valér Postihač, keby nieco:)
E91 325dA
E34 540/6

upir156

Štvrtok, 11. Júla 2013, 21:31

Keď dakto lepil fóliu, mal to poriadne nahriať, povytláčať... Sa mi v živote nestalo, aby som vyšiel z firmy, čo mi lepili fólie a mal takto dohubené sklo. Áno nepoviem sem-tam nejaká tá bodka, to slnko vstrebe, ale toto je podľa mňa zlé.

pimpina
Autor témy

Piatok, 12. Júla 2013, 17:42

no tak teraz neviem uz ci je to zle alebo nie:) ono je to logicke ze to tam hore tazko chyta kedze tie gulicky sa smerom k streche zvacsuju a medzi nimi nieje skoro ziadny priestor aby to chytilo o sklo. A ked sa to robilo tak to bolo nahrievane az az , bola som pri tom.proste to tam hore nechcelo drzat. uz som videla par coupe co to mali takto spravene a neviem teda ci sa to vobec da dotiahnut do dokonalosti alebo nie. Ak uvidim coupe co to ma nalepene aj na tych gulickach tak to urcite pojdem reklamovat :/ Mala som to aj na slnku a stale to nechyta nieco som popritlacala ale ten vrch je stale skaredy

pimpina
Autor témy

Piatok, 12. Júla 2013, 17:47

valer750 napísal:

nie je to zle odvedena praca...proste to musi preschnut...ja som robil jedno kupecko a iba zadne sklo kym som ako-tak presusil mi trvalo skoro dve hodiny a ak to robis sam tak sa okolo toho olietas...je pravda, ze ten kto lepil tie folie mal zakaznika upozornit, aby prisiel podotahovat ten vrch...

a ty ked si robil to coupe tak to nakoniec chytilo cele aj na gulickach ? ci ako to dopadlo?

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 13 neregistrovaných