... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
andy_m napísal:vyzera to dobre. uprimne napisane so sprejom mam skusenost, ze vydrzi tak jednu sezonu a pri tretom KVALITNOM prebehnuti wapkou zacne zliezat... vies o nejakom fušerklube blizsie k BA nez je GA?
killian napísal:zlieza to ked to predtym neodmastis, a nevysmirglujes dokonale od hrdzeJedno koleso mi zabralo hodinu a pol a aj tak si nedovolim povedat, ze je to 100 percentna robota
andy_m napísal:killian a robil si to len tak "zvrchu", alebo si pri tom aj nieco odmontoval alebo tak? okrem kolesa samozrejme
BMWpositiv napísal:...keď budem na jar prehadzovať disky, tak rozmýšľam nad takým niečím ako "kryt brzdového strmeňa"...![]()
...len neviem, či s tým má niekto aj osobné skúsenosti...![]()
...podľa mňa to vyzerá cool a vrajže sa potom ani alu disky tak nezasierajú...![]()
...ale že na 99% by to malo pasovať od 17" alu diskov a viac...![]()
...určite by som dal prednosť tým krytom ako striekaniu...![]()
...len na druhej strane takáto sranda výjde podstatne viac ako sprejoš, ale finálny výsledok určite stojí za to...![]()
Brake Caliper Cover
killian napísal:zlieza to ked to predtym neodmastis, a nevysmirglujes dokonale od hrdzeJedno koleso mi zabralo hodinu a pol a aj tak si nedovolim povedat, ze je to 100 percentna robota
BMWpositiv napísal:...100 ľudí, 100 chutí, 100 názorov...![]()
...konkrétne tieto čo som sem hodil stoja 80$ bez poštovného...![]()
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Red-8-Pi ... ccessories
BMWpositiv napísal:...keď budem na jar prehadzovať disky, tak rozmýšľam nad takým niečím ako "kryt brzdového strmeňa"...![]()
...len neviem, či s tým má niekto aj osobné skúsenosti...![]()
...podľa mňa to vyzerá cool a vrajže sa potom ani alu disky tak nezasierajú...![]()
...ale že na 99% by to malo pasovať od 17" alu diskov a viac...![]()
...určite by som dal prednosť tým krytom ako striekaniu...![]()
...len na druhej strane takáto sranda výjde podstatne viac ako sprejoš, ale finálny výsledok určite stojí za to...![]()