... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, jkk

obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
TomNR
Autor témy
Auto: BMW 318ti
Kraj: Nitriansky

farebne oznacenie pruzin

Sobota, 18. Júla 2009, 22:39

prebruzdal som aj cele technicke okienko aj navody (funkcia hladat ma nejako nevabi, malokedy mi vyhodi pozadovane veci (nj, asi neviem pouzivat)) a nikde som nenasiel farebne kody na pruinach

menil som na compacte pruziny, mal som nahradne, co boli volakedy tiez na compacte (daval som na compacta), zadne boli 3 modre bodky a dal som 3 biele a vpredu boli tusim modre a dal som oranzove...

zadok stvrdol, predok asi tiez, aj ked neviem, lebo tlmice na modrych boli totalne vybite, takze auto sa povodne hojdalo...

takze tu je prosba o farebne kody pruzin na bmw (na land rover som nasiel, pochybujem, ze to bude to iste...) alebo pripadne stupne od najmenej tuhych po najtuhsie farby

vopred dik
BMW 318ti M44B19 5/1997

Obrázok

TomNR
Autor témy
Auto: BMW 318ti
Kraj: Nitriansky

Re: farebne oznacenie pruzin

Utorok, 21. Júla 2009, 18:45

nikto nic?
aspon stupnicu, ako to je [-o<
BMW 318ti M44B19 5/1997

Obrázok

jararak
Auto: skodofka 120l
Kraj: Bratislavský

Re: farebne oznacenie pruzin

Streda, 22. Júla 2009, 08:23

keby si hladal lepsie, ja som toto zhanal asi 3 mesiace dozadu, kupil som mpaketove pruziny na e36 ktore mali 3 hnede pruzky a jeden biely, na aute mam take iste a tie maju 3 modre pruzky. Nakoniec sme ich ani nemenili kedze hrubka drotu bola zhodna.
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 15 neregistrovaných