... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, jkk

mmracing.sk

Užívateľov profilový obrázok
xtreme
Autor témy
Auto: felda, stilo
Kraj: Žilinský

Štvrtok, 17. Januára 2008, 11:06

co ti pere :shock: :shock: :shock: :shock: tak po tomto ich chcem este viac.. http://www.youtube.com/watch?v=nwC7cCorzRA&NR=1 brutal..
nadhera..

no neviem.. ja by som este tak 40-45ku profil.. nizsiu asi nie.. nechcem mat problemy ako marce-bb, vsak kdesi tu ma aj fotky.. kolko gum uz rozdrbal..

hm.. so zapisanim budu problemy aj so 17´´ tkami a nieto este s 19´´.. alebo poriesit new car :lol: :lol:
.

mike666

............

Štvrtok, 17. Januára 2008, 20:35

Extrem dikessss....teraz som slavny :lol: :lol: :lol: :lol:

pozri neviem co sa vsetci boja tych 30-tok....ja som jazdil ako mi chutilo..je pravda ze sopm daval trosku vacssi pozor, ale zase nic take ze som bol nervozny ci nahodou nieco.... a keby aj...boze je to guma :lol: :lol: :lol:

xtreme
Autor témy

Re: ............

Piatok, 18. Januára 2008, 00:01

mike666 napísal:
Extrem dikessss....teraz som slavny :lol: :lol: :lol: :lol:

pozri neviem co sa vsetci boja tych 30-tok....ja som jazdil ako mi chutilo..je pravda ze sopm daval trosku vacssi pozor, ale zase nic take ze som bol nervozny ci nahodou nieco.... a keby aj...boze je to guma :lol: :lol: :lol:

hadam sa nenahnevas, ak hej tak to hned stiahnem.. len ich tam super vidno.. hm? :roll:
ved hej, ale tam dole mate este lepsie cesty ale tu u nas to je katastrofa.. hm.. pre teba hej, ale pre mna nove gumy znamenaju tu chvilku setrenia.. a ked ich rozflakam na jednej jame tak ma asi j*bne.. nechcem vsetky prachy len do gum hadzat.. kukol si to ho marcela? je tam ukazka ako dopadol ked presiel cez nejaku jamu.. na jednej strane obe kola v p*ci
.

mike666

....

Piatok, 18. Januára 2008, 09:21

v pohodicke...ved na to som to daval na net aby si to ludia kukli ak maju chut....

toho marcela som nenasiel..tak mi posli link

xtreme
Autor témy

Piatok, 18. Januára 2008, 12:31

oki.. super.. nerad by som niekomu zbytocne nervy robil..

uz viem preco si ho nenasiel.. bolo to tu.. ma tu fotky svojho avetka.. ale tie s prerazenymi gumami uz vymazal... vsak kukni.. ukazoval ako presiel cez jednu jamu a obe gumy na jednej strane k.o.

http://www.bmwklub.sk/viewtopic.php?t=3281
.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 22 neregistrovaných