Nekameňujte ma, ale nie sú náhodou BMW online a internet v aute dve rozličné veci?
Ja si myslím, že BMW online je súčasťou balíka BMW assist, ktorý na Slovensku zo známych (vyššie popísaných) dôvodov nefunguje.
Internet v aute cez iDrive ide tuším cez najnovšie verzie iDrive v E60 (E90) a samozrejme v nových F10/F30, to sa už rozoberalo na inom mieste tohoto fóra. Predpokladám, že tu sa môj telefón pripojený cez BT použije ako modem, ale nie som si istý.
Ja som vložil SIM do rozhrania pod lakťovou opierkou (Snap-In Adapter), ale internet ani BMW online mi nejde

- ja to tam mám na telefonovanie cez vstavaný BMW telefón (hand-set BMW)
BTW trochu OT: Rozchodil už niekto ten vstavaný telefón s hand-setom BMW ("sluchátko", ktoré je naľavo od stredového panela, resp. na stredovom tuneli pred zadnými sedačkami), aby fungoval ako HF ovládaný cez iDrive (hlasitý telefón, vytáčanie)? Ja mám svoj telefón (normálny smart-phone) spárovaný cez BT a ovládaný cez iDrive a druhú SIM (iné číslo) mám v Snap-In a vytáčam aj prijímam hovory len cez to "sluchátko" - chcel by som, aby som to mohol tiež ovládať cez iDrive.