... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
A naco ti je cele prisvecovanie? Ved to popri svetle xenonov ani nie je vidno...
kiski napísal:Ako vravel jeden nemenovaný mládenec po vlúpaní sa do obchodu - keď už je taká možnosť...Hlavne je to vec vkusu, proste sa mi to páči. A na bližšie vzdialenosti, napr. pri odbáčaní na rohu ulice je to lepšie ako xenón. Natáčací xenón má väčší význam skôr po normálnej ceste vo väčšej vzdialenosti v zákrutách. Píšem z vlastnej skúsenosti, čo som odpozoroval na iných autách.
kiski napísal:To verím. Preto som si kupoval nové svetlá... Lenže som akosi zabudol, že nebudú pasovať štartéry xenónov, a podľa mojich info ani SMC moduly (samotné toto vlákno v tom neurobilo jasno)...
Nejakým takým ňuraním kade-tade po nete som vydedukoval, že SMC II spätne pasuje aj do predLCI svetiel, čo je logické, nakoľko SMC I sa už dávno nevyrába. Ale do LCI svetiel to už vice versa nejde, takže zrejme len SMC II. Ovšem či je moja dedukcia správna, to stále neviem. Možno ty budeš najlepšie vedieť, keď s tými svetlami robíš často.