... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, jkk

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
wixter
Autor témy
Auto: BMW E91 318d
Kraj: Bratislavský

e60 m-paketovy naraznik, lakernik

Piatok, 22. Apríla 2011, 13:08

Zdravim Vas, chcel by som si na auto dat m-paketovy naraznik, ale potreboval by som nejakeho sikovneho mechanika/lakernika, ktory by mi to vedel porobit za rozumne peniaze. Som z BA. Chcel by som vediet, ci mozem este vyuzit moje hmlovky, cuvacie senzory, krytku na ostrekovace... potreboval by som aj celkovu kalkulaciu, ze kolko by to vsetko vyslo... diky moc
-----------------------------------------------

E91 318d LCI
E60 530d - ex
E46 316i - ex

mareko258
Auto: BMW E61
Kraj: Banskobystrický

Re: e60 m-paketovy naraznik, lakernik

Piatok, 22. Apríla 2011, 15:31

wixter napísal:
Zdravim Vas, chcel by som si na auto dat m-paketovy naraznik, ale potreboval by som nejakeho sikovneho mechanika/lakernika, ktory by mi to vedel porobit za rozumne peniaze. Som z BA. Chcel by som vediet, ci mozem este vyuzit moje hmlovky, cuvacie senzory, krytku na ostrekovace... potreboval by som aj celkovu kalkulaciu, ze kolko by to vsetko vyslo... diky moc

napis jajovi on to uz ma za sebou...
Obrázok
http://www.varialdetail.sk/

airbone
Auto: F25 X3
Kraj: Prešovský

Re: e60 m-paketovy naraznik, lakernik

Piatok, 22. Apríla 2011, 15:49

wixter napísal:

Nedavno som daval komplet M-paket predok aj zadok.

Potrebujes vela inych veci, hmlovky M-paketove, aj plasty okolo nich, dalej krytky ostrekovacov (povodne nepasuju) a asi aj senzory (pre m-paket su ine). Dalej dolu do naraznika mriezku ak nemas povodnu a okolo nej su este dva dalsi male mriezky / plasty a este potrebujes 2x nasavac vzduchu pre brzdy.
Ak chces mozem ti napisat vsetky cisla dielov.
Na zadok ak by si robil, tak dalsich spustu veci.......

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 14 neregistrovaných