... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
ondriso napísal:no aj mne to fuka na plne a uplne teply vzduch., ide o to, ak chces aby sa ti nerosilo, zapni klimu a nastav si fukanie nie na okno ale uplne hore(sipka hore) alebo si to nastav bez klimy(sipka hore), len zvys prietok vzduchu to znamena ze pridas na ventilatore... nc zlozite, (vzdy si vies vsetko upravit aj manualne) ...
TT-SIMIK napísal:To fúkanie na predné okno je na okamžité odrosenie okna a nie na dlhodobé cestovanie...keď sa ti teplota auta ustali aj z vlhkostou,tak potom len prepnúť na okno nasmerovať šipku,alebo najprv nadstav požadovanú teplotu, daj auto a potom stlač tlačitko na okno a máš to tak ako chceš...bežne používam........to okamžité odmlievanie je na rýchle odhmlenie!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
PS: to kolečko medzi fukarmi si mal ako nadstavené???Aj to je podstatné....lebo ak dávaš na okno fúkat,berie to teplotu čo je z fukarov nadstavená s kolečkom.....)))))takže tam treba dať do studeného....))))
velwoo napísal:Ja som to skúšal a povedal by som, že stred + spodok je závislý od polohy kolieska a čelné je od teploty na displeji. Tiež som z toho niekedy jeleň ako to nastaviť keď sa vonku mení počasieNechcem zbytočne zakladať novú tému, využijem túto.
Nad tým stredovým kolieskom som maturoval, na čo vlastne slúži, prehľadal som fórum, a teda záver je ten, že slúži len na ovládanie stredových tvárových fukárov. Súdiac podľa tohto vlákna, na ovládanie teploty fukárov na predné okno neslúži. Teda tie stredové tvárové fukáre sú akoby samostatná jednotka s vlastným ovládaním (stredovým kolieskom) nezávislá od zvyšku.
Alebo sa mýlim?
Píšem o automatickej klíme (jednozónovej).