... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
DominikB napísal:Ziadne ine priznaky som si nevsimol, ani viac dymu...
Bratislava. Servis Auto-Motiv, co je podla mna jediny autorizovany servis BMW na urovni s kvalitnymi sluzbami aj pristupom (v BA).
Kazdopadne som bol v tom, ze s dobrym zaobchadzanim na tomto trojlitri vydrzi turbo nejakych 200 000 km. Odporucili mi zatial to neriesit, tak neviem.
DominikB napísal:A da sa nejak logicky vysvetlit to, ze to nie je pocut na kazdom prevodovom stupni? Myslim, ze na 4 a 5 (inak povedane - pri vyssej rychlosti) to uz nerobi. Je to prave tym, ze akonahle turbo tlaci vzduch rychlejsie, piskot zmizne? Turbo som nikdy nevidel rozobrate, ale z toho mi logicky vychadza jedine to, ze lopatky alebo system/lozisko, na ktorom sa lopatky otacaju vydava pri nizkej rychlosti tocenia tento zvuk.
DominikB napísal:Ziadne ine priznaky som si nevsimol, ani viac dymu...
Bratislava. Servis Auto-Motiv, co je podla mna jediny autorizovany servis BMW na urovni s kvalitnymi sluzbami aj pristupom (v BA).
Kazdopadne som bol v tom, ze s dobrym zaobchadzanim na tomto trojlitri vydrzi turbo nejakych 200 000 km. Odporucili mi zatial to neriesit, tak neviem.
Bikemann napísal:potom mas este awt tempus bavaria, kusok od motivusnimi som nadmieru spokojny