... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, jkk

mmracing.sk

Užívateľov profilový obrázok
michaltt
Autor témy
Kraj: Košický

e46 325i Nejde nastartovat, pomoc Trnava

Utorok, 31. Mája 2011, 22:50

Zdravim

Postihlo ma nestastie hned po kupe auta. Boli sme na parkovisku, priatelka nastartovala auto, chvilku sme sa rozpravali, vycuvali sme, presli sme par metrov zrazu teplota motora v cervenom. Motor sa ihned vypol, otvoril som kapotu a zrazu pod autom mlaka. Nechal som motor vychladnut, dolial som vodu, kontrolka na palubovke zhasla. Asi 5 minut som pozoroval auto ale voda nevytekala ani ked auto stalo, ani ked bezal motor a ani ked sme sa pohli kusok dopredu. Motor sa ale stale zacal prehrievat tak sme ho vypli a zavolali odtahovku.

Prisla odtahovka, skusili sme to startnut aspon kym nas vytiahnu na auto ale tu nastal problem. Po otoceni kluca blikaju svetla a motor nejde nastartovat. Na palubovke svieti ABS,Rucna,brzdove kotuce,olej,baterka a v strede taky trojuholnik v ktorom je vykricnik a okolo trojuholnika je stocena sipka...tu uz neviem co dalej. Auto nejde starnut ani na 980ty pokus. Baterka to asi nebude kedze v aute sme sedeli asi 2 hodiny a svietilo sa.

Odtahovka nam to hodila blizko baraku takze zhanam niekoho kto by sa na to vedel tuto v Trnave pozriet s diagnostikou popripade sa uz s niecim takym stretol. Nasledne by sa problem odstranil
BC Racing,OZ Futura 19",AC Schnitzer TypeII 18",Powerflex FCAB,325mm fr. brakes,Electric fan+LF20 steering pump retrofit + many more
Lowered wagon - pribeh

M-m-M
Auto: filcka po cipe
Kraj: Bratislavský

Re: e46 325i Nejde nastartovat, pomoc Trnava

Streda, 1. Júna 2011, 00:24

vodna pumpa isla het
A S R

voMacK
Auto: G31 540i
Kraj: Trenčiansky

Streda, 1. Júna 2011, 07:06

skus napisat uzivatelovi "TT-SIMIK" ..je z Trnavy a na E46 je macher...
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

TT-SIMIK
Auto: BMW
Kraj: Trnavský

Streda, 1. Júna 2011, 10:17

voMacK napísal:
skus napisat uzivatelovi "TT-SIMIK" ..je z Trnavy a na E46 je macher...

:wink: :wink: :wink: :wink:
SERVIS BMW TT-SIMIK
Obrázok
http://www.ttsimik.sk
Mám v živote dve lásky, SIMONKU a BMW
AJ MÚDRI SÚ OBČAS SPROSTÍ,AJ SPROSTÍ SÚ OBČAS MÚDRI!!!!!
https://www.instagram.com/ttsimik/

TT-SIMIK
Auto: BMW
Kraj: Trnavský

Streda, 1. Júna 2011, 10:18

michaltt napísal:
Zdravim

Postihlo ma nestastie hned po kupe auta. Boli sme na parkovisku, priatelka nastartovala auto, chvilku sme sa rozpravali, vycuvali sme, presli sme par metrov zrazu teplota motora v cervenom. Motor sa ihned vypol, otvoril som kapotu a zrazu pod autom mlaka. Nechal som motor vychladnut, dolial som vodu, kontrolka na palubovke zhasla. Asi 5 minut som pozoroval auto ale voda nevytekala ani ked auto stalo, ani ked bezal motor a ani ked sme sa pohli kusok dopredu. Motor sa ale stale zacal prehrievat tak sme ho vypli a zavolali odtahovku.

Prisla odtahovka, skusili sme to startnut aspon kym nas vytiahnu na auto ale tu nastal problem. Po otoceni kluca blikaju svetla a motor nejde nastartovat. Na palubovke svieti ABS,Rucna,brzdove kotuce,olej,baterka a v strede taky trojuholnik v ktorom je vykricnik a okolo trojuholnika je stocena sipka...tu uz neviem co dalej. Auto nejde starnut ani na 980ty pokus. Baterka to asi nebude kedze v aute sme sedeli asi 2 hodiny a svietilo sa.

Odtahovka nam to hodila blizko baraku takze zhanam niekoho kto by sa na to vedel tuto v Trnave pozriet s diagnostikou popripade sa uz s niecim takym stretol. Nasledne by sa problem odstranil

Baterka, prdnuta vodna pumpa,alebo nadržka,alebo niektora hadica,trubka......
SERVIS BMW TT-SIMIK
Obrázok
http://www.ttsimik.sk
Mám v živote dve lásky, SIMONKU a BMW
AJ MÚDRI SÚ OBČAS SPROSTÍ,AJ SPROSTÍ SÚ OBČAS MÚDRI!!!!!
https://www.instagram.com/ttsimik/

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Bing [Bot] a 15 neregistrovaných