... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, jkk

bmwtt.sk

Užívateľov profilový obrázok
popo
Auto: šíp s krídlom
Kraj: Trnavský

Streda, 9. Apríla 2008, 16:00

jozi_bmw napísal:
a mame tu krasny priklad spotreby naftakov 8)
kupuje sa to pre spotrebu a taku istu mam ja teraz na 2.5 litrovom benzine :lol:

To je pekné čo píšeš,ale pozri si pohotovostnú váhu tvojej E-46 a E-39 touring v automate na 18"kolesách(235/40/18 a 265/30/18 .Dorovnaj si váhu obydvoch áut,nahoď automat +daj tam 18 kolesá a potom uvidíš ako ti ide spotreba hore :shock: :D

Užívateľov profilový obrázok
modriblesk
Auto: casto sa menia
Kraj: Nitriansky

Re: E39 stupa spotreba.

Nedeľa, 28. Augusta 2011, 19:03

trochu neskor som nasiel tuto temu :mrgreen:
ja si pocitam spotrebu aj podla natankovaneho paliva.
v letnych mesiacoch mi BC napocita priblizne rovnako ako mam podla natankovanej nafty cca 8l zmiesana. jazdim aj mesto aj dialnica 130km/h ale aj cesty 3-etej triedy na horskych prechodoch. a viem ze mi nepracuje snimac tlaku vzduchu v sani takze chodim v nudzovom rezime a to asi zvysuje spotrebu.
no vsimol som si, ze v zimnom obdobi mi BC pocital bezne o 1 - 2 litre viac ako som vypocital ja podla natankovanej nafty.
a ako som sa pred casom dopocul, porovnavaci test BC u roznych znaciek aut ukazal ze mavaju odchylku aj 20%.

preto ja kazdemu odporucam aby si stale sledoval spotrebu podla mnozstva natankovaneho paliva. casto je to prvy signal ze ma auto poruchu.
chrysler voyager
ex: E39 525tds silbermetalic "GREEN ENERGY"
ex: E34 524td Alpinweiss "GREEN ENERGY"
ex: Opel kadett; Peugeot 305; Lada 2104; 2x Wartburg 353 combi; Trabant 601 limousine; Trabant 601 combi

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 17 neregistrovaných