caute, dnes som si vsimol divne pukanie akokeby z palubovky ako je klima, ci je auto nastartovane, alebo vypnute, proste stale tam nieco cvaka, co to je???
dakujem
p.s. alebo este, ako sa to najlahsie rozobera nech to kuknem co to moze byt
dobre, ale ono to tam cvaka aj ked klucik nieje v spinacke a nic sa nerobi s autom, preto by som rad dostal navod od niekoho ako to rozobrat a najjednoduhsie vybrat
Vytiahni panel s klimov a pozri sa, ci sa Ti tam netoci taky mali ventilatorik vzadu... Ja som mal taky problem. Ten panel plochym srobovakom smelo "vylupnes"...
Vytiahni panel s klimov a pozri sa, ci sa Ti tam netoci taky mali ventilatorik vzadu... Ja som mal taky problem. Ten panel plochym srobovakom smelo "vylupnes"...
on sa aj tocit ma, btw mne sa zda, ze mi to puka akoby z vyskoveho repraku vo vodicovych dverach, je to len zdanie
bmwcoding.sk bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov
On sa ma tocit, a vypina sa ked sa auto uspi, to je niakych 15-20 minut po zamknuti auta...Mne sa ani po hodine nevypol (hej, presedel som to tam), tak som proste odpojil a nebol ziadny problem... Mne vymlatil baterku az po 3-4 dnoch nejazdenia...ale najprv by som riesil to, ci sa auto uspi... ak sa neuspi, tak ma samozrejme vacsi odber, ktory je citit po dnoch...