... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, jkk

bmwtt.sk

BMWpositiv

Pondelok, 10. Novembra 2008, 19:03

...takže ten napinák aj s remeňmi mám už vymenený a zdá sa mi, že to kúrenie teraz funguje normálne bez poklesu teploty, ale nemal som možnosť odskúšať to na nejakej dlhšej trase, takže nemôžem tvrdiť na 100%, že to bola práve táto chyba... :roll:
...ďalšia vec čo som ale zistil bola, že keď som cez víkend dezinfikoval klímu sprejom Loctite, bolo v návode napísané, že mám klímu zapnúť na max. atď...
...ale keď som zapol klímu na max. tak som mal dojem, že ventilátor mi nefúka tak prudko vzduch ako pred tou opravou klímy...
...kde môže byť chyba? ...ako správne má fungovať ventilátor pri maximálnom nastavení fúkania? :?
...lebo teraz naozaj fuckt neviem, či ten ventilátor má fúkať ako divý pri nastavení max. hodnoty fúkania a robiť doslova prievan v aute alebo nie... :-k

odklon
Autor témy

Piatok, 14. Novembra 2008, 07:26

Takze, rozobral a vycistil som tu mriezku co je v predu. A mam pocit, ze vsetko uz funguje ako ma.
Vdaka za radu :)
A odporucam ju vycistit,napriklad vysavacom. Bol tam neuveritelny bordel.
530D E39
316i E36 EX

Užívateľov profilový obrázok
moila
Auto: Toyota Verso
Kraj: Bratislavský

Re: E39 auto A/C strata teploty po case

Pondelok, 6. Septembra 2010, 09:42

toto presne robi aj mne...zo zaciatku kuri ako dive a potom po case prestane a nekuri vobec az kym nedam 32 stupnov...takze tvrdite ze pomohlo iba vycistit teplomer v interieri?
dakujem
EX - e39 528i Tour, EX - e46 330Ci - Cabrio, EX - Saab 9-3 Aero Cabrio, EX - e36 318ti - Compact, EX - Skoda Rapid 130 :-D

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 22 neregistrovaných