... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, jkk

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
miro11491
Auto: BMW 3coupe
Kraj: Prešovský

Re: e36: Odstranenie ASC klapky?

Sobota, 7. Júna 2014, 08:00

fafa111 napísal:
Výfuk, turbo, čip. Všetko je to stále o tom istom. Málo muziky za vela penazí. Na to je tu uz viac tém.

tak každy ma rad inu muziku :mrgreen: , no turbo nieje nejaký "sladák" :twisted:

fafa111
Auto: E36 320i coupe

Sobota, 7. Júna 2014, 08:15

Peped napísal:
Myslel som ake veci okolo sania, pokial viem sanie prida nejake tie kone aj bez inych veci.

No teoria je taka, že tam das sanie z M50, kde je váčší priemer vstupu do hlavy. Okolo toho ti bude treba aj gumene koleno co ide od váhy. Predtým si pozri ci vsetko sadne z M52, myslím podtlakové hadicky.
Teraz dodas viac vzduchu a vyfuk nechas povodný? Dodáš viac vzduchu a pridas aj tlak na vstrekoch?

Všetko su to len dohady, zatial som nevidel výsledok pred a po úpravách z brzdy. Len subjektívne pocity. Vieš, na grafe vidís co sa ako zmenilo.

miro11491
Auto: BMW 3coupe

Sobota, 7. Júna 2014, 08:19

fafa111 napísal:

No teoria je taka, že tam das sanie z M50, kde je váčší priemer vstupu do hlavy. Okolo toho ti bude treba aj gumene koleno co ide od váhy. Predtým si pozri ci vsetko sadne z M52, myslím podtlakové hadicky.
Teraz dodas viac vzduchu a vyfuk nechas povodný? Dodáš viac vzduchu a pridas aj tlak na vstrekoch?

Všetko su to len dohady, zatial som nevidel výsledok pred a po úpravách z brzdy. Len subjektívne pocity. Vieš, na grafe vidís co sa ako zmenilo.

no to sanie tam nejde namontovať bez úprav ale je to jednoduché robil som to už par krát, rozdiel je dosť pocítiť :thumbup:

Peped
Autor témy
Auto: g31 530d
Kraj: Nitriansky

Sobota, 7. Júna 2014, 15:02

Da sa to aj postupne riesit, nemusim hned naraz vymenit vsetko. Teraz dam sanie, ked sa najde nejaky vyfuk, tak možno dam vyfuk, atd. Myslim že ked dam cisto sanie nic s tým nepokazim.

Chcel som už davat bez ASC ale este uvidim je toho k tomu akurat dost ale ked tam nieje rozdiel tak sa na to ASC delete vykaslem a dam iba to sanie najskor.

Zatial som pozeral niečo okolo toho sania ale presny navod som nenasiel kde je popisane co vsetko treba zmenit a nakupit.

Ked si to robil už viac krat mohol by si dat nejaky ten typ že co si najskor kupit aby som potom neskladal na milion krat ale ked sa už do toho pustim aby som to už prehodil.
g31 530d
e61 550i LCI
e60 545i ex
e46 320d touring ex
e36 328i coupe ex
e36 325tds touring ex

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 35 neregistrovaných