... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
matthe napísal:Vacsie kladivo![]()
Asi sa ti tam vzpriecili celuste rucnej brzdy, alebo mas od nich vydratu drazku na kotuci a ta ti to drzi...Ja som tiez mal tento problem a vyriesila to nervozita, par nadavok a hruba sila![]()
Ale pravdepodobne sa to da aj inak, no ja som na nic ine nedosiel, resp. nemal som cas vymyslat
matthe napísal:Hmmm, Nemas to prihrdzavene k naboju? nic ine ma uz nenapada![]()
Ale aj to by malo ist silouSkus to dokolecka ich stycnej plochy oskrabat, streknut tam WDcko a pockaj nech sa WDcko "vstrebe"....Za pomoci toho srobovaku a kladiva to dokolecka otukaj a potom supu kladivom odzadu kotuca...To musi povolit.
fafa111 napísal:Napadá ma len ze kotuc nahrej a na naboj nastriekaj mreziaci sprej ( neviem ako sa to presne vola). Ale zažraté / zhrdzaveté šruby napr. na zvodoch potom idu otocit rukou.
fafa111 napísal:Tak ti ostáva možnosť, ze poistnu šrubku do kotúča nedas, strmen normálne poskladaj (nezabudni našlapať potom brzdu). Daj cely zadok auta dovzduchu (kolesa daj dole, rob to bez kolies a bez šrubiek na koleso), naštartuj, rozbehni zadnu napravu a dupni po brzde (samozrejme predpokladam ze veci okolo toho ako napr. dat neutral a tak dupnut ti dojdu automaticky). Zopakuj to par krat a musi to povolit. A nezabudni si vypnut ASC ak mas.
Pre tých čo majú pripečený elektrón k náboju/kotúču a nechce sa im už trieskat, to podobne plati tiez.
Vychádzame z normálneho stavu pritiahnutého kolesa. Šruby uvolni o 3 otočky, pohni sa s autom, fakt staci sa len trochu hybat. Dupni po brzde a elektron mas odlepený.
Poznámka pre bojkov: nič sa ničomu nestane, mam to osobne vyskušane a to sa s tym nemazlím.