chalani plz keby ste boli taky dobry odmerali by ste za kolko sekund spravi vase auticko z 2000 na 6500 otacek na trojke? popriapde ty snazivejsi natocili videjko a keby ste namisali co mate za motor ... dik ..
a z 80-120 na 4 prevodovom stupni cca 11 sekund ... a 0-100 mam za osem ... nevim ci sa mi to len zda alebo motor nema bohvi jaku pruznost z nizisch otacek ...
no za tych 11 to je celkom dost, myslim ze by to malo robit rychlejsie... tieto udaje su aj v navode od BMW, skus si to pozriet, niekde na zadnych stranach vyrobca udava zrychlenie na 100 rovnako aj pruzne zrychlenie.
v mauali je 10.2 na bez vanos a 9.7 s vanosom ... rozmyslam ci vobec opravuvat vanos ked to neprida papierovo skoro nic ... aj ekd zase je pravda ze napr udaje 0-100 za 10 sekund a aspon co som pozeral taky cely youtube vychadza ale na 8 vratane mojho auta ... vis ze to nesu smerodatne udaje ale nic ine po ruke nemam
chlapi nezabudajte na jednu celkom podstatnu vec :) a tou je to co mate obute ak tam mas dake 17"/235 :) tak sa necuduj ze to je lenivsie ako na 15"/195 :) a dneska ti to kuknem ak bude volna cesta