... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
Peped napísal:Chcel som skusit naliat na to vodu ale bal som tam je hned alternator a nejake konektory aby mi to nezatieklo. A myslis že z vonka piatimi litrami vody zohrejem vnutorne diely čerpadla?!
No ak je ten motor taký haklivý na male točky tak to môže byt môj problem. Starter más po repase cca 1.rok ale baterku mam slabu je tam len 55ah namiesto 85ah. Ročna baterka mi odisla a neuznali zaruku tak zatial som tam supol tuto.
luky2208 napísal:Nie ohreješ ale ochladíš !!!! material sa stiahne a vybehana hlava chytí tlak.Ale iba ak to dostatočne rychlo točí štartér ako tu bolo spomenuté.
A v poslednom rade takto sa prejavuje posunutý/preskočený/rozladený rozvod u TDSka.Studený na šupu a teplý ani bohovy.
Peped napísal:
Som sa trochu poplietol. Zohriate casti vo vnutri cerpadla obliatim z vonka 5litrami vody schladíš? Cele to je kovove kým sadnem do sedačky je to tak isto teple naspät. No to je aspon môj pohlad na vec ale ak to mas odskusane, bojim sa toho altrernatora.
A može preskočit retaz?! Posunutý môže byt ale predoslý majitel hovoril že čerpadlo bolo nastavovane a pretesnene, no ale to može byt aj nemusí. Co stoji v servise prehliadka a nastavenie toho rozvodu je komplikovana operacia alebo to maju za 10min aj s cigaretou.
Dík.
Popo: To nasere! Dufam že to neni aj môj pripad. A tlaky si meral, že vraj aj to može byt?