... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
mys_iak napísal:ano je tam pretlakovy vypustny ventil....
cize ak ju pustis vonku je 35 °C (v tieni ) stojis na parkovisku na slnku v 50°C horucave pustis klimu na plno a nechladi ti ten chladic nic ako vravis nejde ti ventilator... tak sa ten plyn prehreje a vypusti sa von aby ti neroztrhlo chladic...
no a ak tam mas farbivo tak nieje problem, natlakovat system a ak je unik tak ti treba UV lampu a orandzove okuliare... hned je vidno kde ten unik bol...
robi to kazdy lepsi chladiar plnic klimy.
ja tu v KE mam jedneho manika... mal som unik okolo tesnenia v jednej firme mi to dal tlakovat na takej velkej masine... najprv spravil podltakovu skusku ta nezistila unik... potom pretlakovu tam tlacil asi 15min vzduch a az po 7mich minutach zistil ze je niekde unik... ale nezistil kde lebo som nemal farbivom naplneny system... ok nejak to nevedel riesit...
a potom som nahodou narazil na jedneho cloveka... dali sme to na zdvihak a zistil chyby hned... potom naplnil a idem teraz v pohodicke... nemam zatial ani ja ventilator klimatizacie... cize na krizovatkach ak tam stojim dlho, tak klimu vypinam...