Utorok, 2. Júna 2009, 18:19
Zdravim pani, potreboval by som poradit ohladom problematického startovania. Normalne sadnem do vychladnutého auta, startujem a nic! Asi az tak po 10 min. startovania konecne naskoci a aj to len pri stlacenom plyne...Uz ked raz rano naskoci, tak v pohode ide cely den, startuje super....az kym zas poriadne nevychladne. Najprv som mal podozrenie na zhavice, pretoze som ich prednedavnom kupil a bola to taka pochybna kupa od manika z jedneho obchodu za podozrivo dobru cenu a bez blocku(NGK), ale po odmontovani sania a vybrati zhavicov vsetky fungovali perfektne...Potom som podozrieval podavacie cerpadlo v nadrzi, pretoze to som tiez nedavno menil za ine pouzite(stare nepodavalo poslednych 20l nafty)...dal som spat stare-stale problem... Po asi tyzdni takehoto startovania som uz nenastartoval vobec....tak som auto odtiahol ku mechanikovi a ten povedal, ze je zrejme zavzdusneny privod nafty, ze to mam surovo roztiahnut za autom vrazit tam trojku a pustat spojku a ono sa odvzdusni...spravil som, auto naskocilo a myslel som si ze je po probleme a asi tyzden auto behalo paradne bez problemu a dnes znova, rovnaky problem a uz som z toho zufaly.... serie ma to a bojim sa, ze takymto postupom zachvilu odpalim starter, prip. aj nieco ine....ak niekoho z vas nieco napada budem vdacny za kazdu radu...