... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
Milosss napísal:Bolo ich dokonca viac typov
1-analogove hodiny
2-digitalne hodiny
3-maly BC
4-velky BC
Ked mas len analogove, treba dokupit komplet kabelaz s cidlom teploty natiahnut ho do naraznika, gong na pipanie pod soferove nohy tusim, a plus kabelaz dopojit. Urcite sa to da, ale je s tym kopec roboty, ale ak to dokazes, je to na tebe.
Max-Max napísal:uz len keby si otvoril bmwfans.info, tak by si si musel vsimnut ze je tam toho kurva viacej nez ti tu vymenovali.
Milosss napísal:Ked chces, daj si to dakemu elektrikarovi asi spravit, neviem viac ine poradit. Gong je na pipanie nizkej teploty, na prekrocenie dovolenej rychlosti ak si ju navolis, potom na funkciu Code tusim ak chces nastartovat ale musis zadat kod, a pak sa urcite este daco najde.
tito_mt napísal:ale ja nechcem aby ma tu niekto poucoval ze preco to a preco to, ja som sa len spytal pre info...lebo myslim ze ked mi to vysvetli viac ludi a je s toho diskusia tak sa z toho clovek viacej dozvie ako keby som si mal nieco pozret na bmwfans.info
Max-Max napísal:
gong je iba na teplotu a rychlost, nic ine nedokaze. Keby si mal US verziu tak by kvakal kvoli pasom, ale tam je gong fyzicky iny typ.
nie je spomenuta packa smeroviek s funkciou BC,relais box (existuju 3 typy), pridavny klakson, spinac kapoty, prepoj konektorov pre zablokovanie startu....
Zakladna kabelaz je z 3 zvazkov.
cidlo teploty v E30 nejde do naraznika.
chapem ze chces pomoct, ale e34 je ina, nerad veci, ktore nie su pravda, zvlast ludom ktori nie su celkom v obraze.