... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, jkk

mmracing.sk

Užívateľov profilový obrázok
tito_mt
Autor témy
Auto: e36 318 tds compact
Kraj: Žilinský

E30 on board computer namiesto hodiniek

Nedeľa, 21. Marca 2010, 10:12

cafte mam taku podotazocku, mam na mojej tricke tie špatné analogove hodinky, vobec sa mi to nepaci.. a rozmyslal som ze ci by sa to nedalo vymenit za ten on board. Ale nemyslim to ohladom rozmerov ale toho ci budu fungovat vsetky tie funkcie, ci je v aute potrebny konektor na zapojenie, alebo ako to vlasne funguje....ci to zavysi od roka vyroby auta?Este som si vsimol ze su dva typy, 6tlacidlovy a 13 tlacidlovy....dakujem za info.
Prílohy
Bez názvu.jpg
Bez názvu.jpg (8.68 KiB) 709 zobrazení
e30 325i - ex, e30 325i M52 - ex, hyundai accent - ex, e36 320i coupe - ex, e46 320d touring FL - ex, e36 318 TDS compact - ex, honda civic - docasne presuvadlo nakolko BMW ostava v mojom srdci

Milosss
Kraj: Trenčiansky

Re: E30 on board computer namiesto hodiniek

Nedeľa, 21. Marca 2010, 10:24

Bolo ich dokonca viac typov :D
1-analogove hodiny
2-digitalne hodiny
3-maly BC
4-velky BC
Ked mas len analogove, treba dokupit komplet kabelaz s cidlom teploty natiahnut ho do naraznika, gong na pipanie pod soferove nohy tusim, a plus kabelaz dopojit. Urcite sa to da, ale je s tym kopec roboty, ale ak to dokazes, je to na tebe.
Nur Original ist Legal.

tito_mt
Autor témy

Nedeľa, 21. Marca 2010, 11:58

Milosss napísal:
Bolo ich dokonca viac typov :D
1-analogove hodiny
2-digitalne hodiny
3-maly BC
4-velky BC
Ked mas len analogove, treba dokupit komplet kabelaz s cidlom teploty natiahnut ho do naraznika, gong na pipanie pod soferove nohy tusim, a plus kabelaz dopojit. Urcite sa to da, ale je s tym kopec roboty, ale ak to dokazes, je to na tebe.

to ta sklamem, zasa tak dobry niesom a ani nato nemam cas, skor ze by mi to niekto iny spravil aby to slo a dalo by sa to zohnat,....a naco je ten gong na pipanie??....hm, zaujmalo by ma ci ma s tym niekto na klube skusenost
e30 325i - ex, e30 325i M52 - ex, hyundai accent - ex, e36 320i coupe - ex, e46 320d touring FL - ex, e36 318 TDS compact - ex, honda civic - docasne presuvadlo nakolko BMW ostava v mojom srdci

Max-Max
Auto: niekoľko...
Kraj: Zahraničie

Nedeľa, 21. Marca 2010, 13:27

uz len keby si otvoril bmwfans.info, tak by si si musel vsimnut ze je tam toho kurva viacej nez ti tu vymenovali. :roll:

tito_mt
Autor témy

Nedeľa, 21. Marca 2010, 14:01

Max-Max napísal:
uz len keby si otvoril bmwfans.info, tak by si si musel vsimnut ze je tam toho kurva viacej nez ti tu vymenovali. :roll:

ale ja nechcem aby ma tu niekto poucoval ze preco to a preco to, ja som sa len spytal pre info...lebo myslim ze ked mi to vysvetli viac ludi a je s toho diskusia tak sa z toho clovek viacej dozvie ako keby som si mal nieco pozret na bmwfans.info

Milosss

Nedeľa, 21. Marca 2010, 14:25

Ked chces, daj si to dakemu elektrikarovi asi spravit, neviem viac ine poradit. Gong je na pipanie nizkej teploty, na prekrocenie dovolenej rychlosti ak si ju navolis, potom na funkciu Code tusim ak chces nastartovat ale musis zadat kod, a pak sa urcite este daco najde.
Nur Original ist Legal.

Max-Max

Nedeľa, 21. Marca 2010, 22:34

Milosss napísal:
Ked chces, daj si to dakemu elektrikarovi asi spravit, neviem viac ine poradit. Gong je na pipanie nizkej teploty, na prekrocenie dovolenej rychlosti ak si ju navolis, potom na funkciu Code tusim ak chces nastartovat ale musis zadat kod, a pak sa urcite este daco najde.

gong je iba na teplotu a rychlost, nic ine nedokaze. Keby si mal US verziu tak by kvakal kvoli pasom, ale tam je gong fyzicky iny typ.

nie je spomenuta packa smeroviek s funkciou BC,relais box (existuju 3 typy), pridavny klakson, spinac kapoty, prepoj konektorov pre zablokovanie startu....

Zakladna kabelaz je z 3 zvazkov.

cidlo teploty v E30 nejde do naraznika.

chapem ze chces pomoct, ale e34 je ina, nerad veci, ktore nie su pravda, zvlast ludom ktori nie su celkom v obraze. :wink:

Max-Max

Nedeľa, 21. Marca 2010, 22:35

tito_mt napísal:
ale ja nechcem aby ma tu niekto poucoval ze preco to a preco to, ja som sa len spytal pre info...lebo myslim ze ked mi to vysvetli viac ludi a je s toho diskusia tak sa z toho clovek viacej dozvie ako keby som si mal nieco pozret na bmwfans.info

ta sa trap sam, ked sa ti nepaci.

Milosss

Nedeľa, 21. Marca 2010, 22:50

Max-Max napísal:

gong je iba na teplotu a rychlost, nic ine nedokaze. Keby si mal US verziu tak by kvakal kvoli pasom, ale tam je gong fyzicky iny typ.

nie je spomenuta packa smeroviek s funkciou BC,relais box (existuju 3 typy), pridavny klakson, spinac kapoty, prepoj konektorov pre zablokovanie startu....

Zakladna kabelaz je z 3 zvazkov.

cidlo teploty v E30 nejde do naraznika.

chapem ze chces pomoct, ale e34 je ina, nerad veci, ktore nie su pravda, zvlast ludom ktori nie su celkom v obraze. :wink:

fuuha to som netusil ze su tam az take rozdiely, berem teda spat, vdaka Max :wink:
Nur Original ist Legal.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 27 neregistrovaných