Pani mam problemik.jedna sa o E30 325iX a myslim ze chybu elektriky....
Auto som kupil ako nepojazdne ked som ho doviezol auto slo len som precistil sviecky a dotiehol a slo to ako ma.bol som sa vozit a ked som sa vratil do dielne auto som zhasol a odvtedy som uz nenastartoval.
Benzin tlaci iskru hadze tak neviem...
skusal som menit halov snimac,rozdelovac,riadiacu jednotku,sviecky,kable,iducku...a uz neviem a mam z toho nervyy
BMW E36 Touring ///M Hell Rot individual BMW E36 Cabrio ///M Titansilber
nie davalo strasne vela benzinu a vzy sa hned brutalne zamocili sviecky a potom to uz vobecv ani nekoplo a cim viac som startoval tym viac namoky a nechytalo...
Odpojil som strekovace krutil bez vstrekoua po chvili nakopplo a potom samoska zas zdechlo kedze nemalo stavu a ked som ich pripojil naspat tak slo aj ked nie uplne ok ale to uz ja som tam rozhadzal svieckove kable a sviecky vseliak takze to uz dokopem akurat neviem ci bude treba tie strekovace menit alebo cim to je
BMW E36 Touring ///M Hell Rot individual BMW E36 Cabrio ///M Titansilber
Skus tlak paliva , alebo može byť ucpaty tlakovy regulator paliva na lište , alebo skus odpojiť od tlak . regulatora hadičku či nahodou netlači cez neho benzin do sania
neviem si predstavit, ako by to ovplyvnili vstreky... su stavany na nejaky prietok za urcite casove obdobie pri nominalnom tlaku v liste.... mnpozstvo paliva v spal. priestore urcuje RJ, presnejsie urcuje casovu dlzku otvorenia vstriku.... asi by som ako prve siel po vahe vzduchu a cidle teploty - modre dvojpinove - a potom RJ... keby bola vadna lambada, nezachlasta motor az tak velmi....