... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
maros.x5 napísal:Škoda že sa do takýchto tém nezapájajú aj taký ktorý vedia o tom viac. Je jasné že to nie je taká rozšírená téma a ani veľa firiem to neponúka. Jedna vec je rozhodnúť sa pre správne zariadenie, druhá vec dať to namontovať nejakej firme, najlepšie takej ktorá to už robila a má skúsenosti, aby nelaborovali na tvojom aute, a netreba zabúdať ani na prípadné reklamácie. Ja keď som to riešil, firmy ktoré sa ponúkali že mi to namontujú, nedokázali mi dať jednoznačné odpovede na moje otázky, tak potom Ťa to trochu odrádza, predsa je to zásah do vozidla, a keď potom by mali vznikať nejaké problémy napr. s kompatibilitou s elektronikou v aute, tak väčšinu ľudí to odradí. Ale keď nakoniec to funguje podľa tvojich predstáv, tak to je super. Vlastná skúsenosť. Skús im napísať, možno Ti odporučia niečo práve pre tvoje auto, alebo oslov ešte Maťa z Fast Forwardu, oni to montujú http://www.fast-forward.sk/, určite Ti budú vedieť poradiť. Ak niečo zistíš, podeľ sa potom aj s ostatnými o informácie.
maros.x5 napísal:....