... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, jkk

bmwtt.sk

Užívateľov profilový obrázok
M.B.W.
Autor témy
Auto: X5
Kraj: Trenčiansky

DVD v opierkach hlavy - info

Sobota, 24. Apríla 2010, 22:36

Ideme s detmi na dovolenku a rad by som ich "umlčal" aby sa počas cesty nehadali. Uvažujem preto o kúpe dvd v opierkach hlavy.
Chcem sa preto opýtať či má s tým niekto skúsenosti.

Hlavne ma zaujíma či sa dá kúpiť také DVD kde na obidvoch obrazovkách bude bežať to isté.
Neviem či som sa vyjadril dosť jasne, ale ak by som kúpil dve dvd a v každom by išlo niečo iné tak to tú dovolenku môžem už teraz zabaliť.

VLADKY242

Re: DVD v opierkach hlavy - info

Sobota, 24. Apríla 2010, 22:54

treba kupit dva opierkove monitory a jeden prehrávač :wink:

M.B.W.
Autor témy

Sobota, 24. Apríla 2010, 23:03

ja som pozeral take dvd kde v opierke hlavy bol aj prehravač, vyklopíš obrazovku a pod ňou je miesto pre disk.
myslel si niečo podobné?

VLADKY242

Sobota, 24. Apríla 2010, 23:08

efendy
Auto: E46 330ci individual
Kraj: Košický

Sobota, 24. Apríla 2010, 23:13

doporučujem ti navštíviť nejakú firmu v tvojom okolí ktorá sa venuje montáži auto-audio.
myslím že ti to tam lepšie vysvetlia, prípadne sa s nimi presne dohodneš čo chceš (aby to prehrávalo DVD, DivX, aby malo výstup na sluchátka keby chceli pozerať na oboch obrazovkách niečo iné a nemuseli sa hádať , ďalej aby sa na to dalo napojiť PlayStation , a podobné hry ....)

nepoznám žiadnu firmu v tvojom okolí, ale cez google som našiel napr. :arrow: http://www.carhifi-tn.sk/montaze.html

VLADKY242

Sobota, 24. Apríla 2010, 23:20

http://www.biga.sk/index.php?page=6&itm ... AeM8eir1aY Pripadne na ebay tam najdes aj na playstation a pod. :wink:

M.B.W.
Autor témy

Sobota, 24. Apríla 2010, 23:34

vladky242 : som už trochu konzeravativnejší a ten dizajn na ktory si dal link mi nesedi
efendy: na tej stranke som našiel dokonca X5-tku, myslim že to je to čo hladám.Nepredpokladal že by som s tym mal ist do nejakej firmy, chcel som si to kupit a urobit sám..., no veď opytam sa a podľa obtiažnosti levelu sa rozhodnem.

ešte je jedna možnosť, kúpiť dvd od BMW - teraz som dostal ponuku od T.O.B. TN , ale viac sa mi pozdáva dvd zabudované v opierke hlavy ako displej pripevneny o tyčky na opierke - pozrite si bmw.sk a budete vidieť...

vdaka za informácie hoši, keď to budem mať hotové dám vedieť.

teraz som to ešte raz pozeral o opravujem nieje to X5

luky2208
Kraj: Prešovský

Nedeľa, 25. Apríla 2010, 06:39

Toto kupiš bežne v Tescu alebo v Okay. Da sa to dať hocikedy dolu a nedraždi to zlodejov,alebo to môžeš zabudovať do opierky ako ja a ked to nepoužívaš tak na to natiahneš potah opierky :wink:
Prílohy
Fotog5afia-0027.jpg
Obrázok 387.jpg

M.B.W.
Autor témy

Nedeľa, 25. Apríla 2010, 07:51

a to ti ide v obidvoch to isté?

luky2208
Kraj: Prešovský

Nedeľa, 25. Apríla 2010, 09:08

M.B.W. napísal:
a to ti ide v obidvoch to isté?

Ano !!! ide to presne rovnako to čo hraje v jednom tak to aj v druhom a môžeš zapnuť len jedno ak ti druhé netreba.Hlasitosť si nastaviš tiež na každom zvlášť. Na foto tam beží akurat oblubená mojej malej "OZZI a šváby" :mrgreen:

oseldusan
Auto: Ex E39, E61, F10,G05
Kraj: Žilinský

Nedeľa, 25. Apríla 2010, 12:01

No tak tu srandu co si spominal na dvoch tyckach namontovanu na stredovej opierke medzi vodicom a spolujazdcom mam. Predchadzajuci majitel tvrdil, ze origo od BMW. Podla mna je to absolutne neprakticke. Je sice sklapacia , takze ju mam sklopenu dozadu, ale potom do nej ludia kopu ( hlavne deti) . Ked ju vyklopis, tak mne osobne vadi ( bucham do nej laktom ). Ked je sklopena dole, tak akurat prekryva tie vyduchy kurenia. Takze v lete neprijemny chladny vzduch priamo na ruku. Mozem sice zatvorit tie vyduchy , ale to potom zase nejde dozadu klima ( iba zospodu co nie je dva krat prijemne ). Teda podla mna absolutne nestastne riesenie. Dokonca som neprisiel na to , ako by sa dala "vycvaknut", lebo tych "milion" skrutiet nie je asi tiez stastne riesenie.

oseldusan

Nedeľa, 25. Apríla 2010, 12:06

Inac by ma zaujimalo, ako je to z bezpecnostou tych DVD , co sa montuju do opierok ( aj co sa tyka stk ) . Pri havarii ?? Co s tymi co su iba pripnute na pasoch na opierke. Ked ma niekto nabura zozadu, nepoletia akurat do hlavy napr detom ? Vdaka za nazory. Mimochodom BMW som si kupil aj preto, ze je to kopa zeleza, a pritom co toho najazdim, hlavne bezpecnost a pohodlnost bola mojim kriteriom vyberu znacky.
ex E39 525D facelift
ex E61 530XD facelift
F10 530XD
G05 45e
I20 xdrive60

alfi666

Streda, 28. Apríla 2010, 14:39

oseldusan napísal:
Mimochodom BMW som si kupil aj preto, ze je to kopa zeleza, a pritom co toho najazdim, hlavne bezpecnost a pohodlnost bola mojim kriteriom vyberu znacky.

Mal si si kupit Volvo.... BMW najbezpecnejsie a ani najpohodlnejsie urcite niesu... ale k teme...... tie monitory su tam vacsinou prichytene len velcro paskou alebo podobnym genialnym patentom, a som si 100% isty ze nikto stym crash testy nerobil... takze ak ti zalezi na bezpecnosti, tak si sprav trvalo zabudovane riesenie... to by vyletiet nemalo...
No more BMW... chodim peso ;)
E61 530d titansilber - EX
E46 320d farngrün metallic - EX

oseldusan

Štvrtok, 29. Apríla 2010, 05:28

alfi666 napísal:

Mal si si kupit Volvo.... BMW najbezpecnejsie a ani najpohodlnejsie urcite niesu...

No sice offtopic, ale ... . Nikde som nenapisal, ze BMW su najbezpecnejsie a najpohodlnejsie auta. Volvo bolo prave to auto , ktore som vlastne vzdy chcel, az kym so sa v tom povozil. Odvtedy to nechcem. Podla mojho nazoru to ma k pohodlnosti velmi daleko. Ja viem , ze BMW ( napr to co mam ja ) nedostalo az take uzasne hodnotenie v crash testoch, ale podla mojho nazoru , su tie crash testy trosku ( asi viac ) mimo. ( Mimochodom, Volvo S80, malo skoro take iste hodnotenie ako BMW 5 ). Napr. bracho ma Citroen C4 , ktory ma velmi vysoke hodnotenie, ale myslim si , ze pri zrazke c4 versus BMW 5 , bude na to ovela lepsie to BMW, kedze hybnost nepusti.
ex E39 525D facelift
ex E61 530XD facelift
F10 530XD
G05 45e
I20 xdrive60

alfi666

Štvrtok, 29. Apríla 2010, 07:57

oseldusan napísal:
Napr. bracho ma Citroen C4 , ktory ma velmi vysoke hodnotenie, ale myslim si , ze pri zrazke c4 versus BMW 5 , bude na to ovela lepsie to BMW, kedze hybnost nepusti.

No to je samozrejme jasne ;)... ovsem C4 velmi lahsia od BMW5 E39 asi nebude (mozno 200kg?)... takze mozno jemu to zachrania novsie deformacne zony, atd...
BTW ja som chcel Volvo tiez... ale len dovtedy kym som zistil, ze mu hrabu predne kolesa :twisted: :twisted:

Obrázok
No more BMW... chodim peso ;)
E61 530d titansilber - EX
E46 320d farngrün metallic - EX

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 27 neregistrovaných