... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, jkk

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
bulik6
Autor témy
Auto: BMW 320D E90
Kraj: Prešovský

DPF mam alebo nemam

Sobota, 14. Júla 2012, 00:21

Zdravim mam na vas odbornikov jednu otazku :? ,Vlasnim E90,precital som snad uz vsetko,no stale sa mi nepodarilo zistit ci mam este na aute DPF,lebo v palubaku mi ho ako ikonku ukazuje,no docital som sa ze ked mam koncovku vifuku z vnutra zadrbanu vraj ho uz nemam :-k :-k :-k .Co ju mam RIADNE zdrbanu :lol: :lol: .No vie mi to niekto na 100% potvrdit ze to tak je,aby som mal uz kludnu hlavu aj penazenku :lol: .Auto ma dovezene z Belgicka preto neviem ci v minulosti majitel dal odstranit DPF.Najazdil som z hruba 80tis.km a nebol ziaden problem aby mi to viskakovalo v PC ako niektory pisu.Dakujem za kazdu odpoved [-o< [-o< :o

eEDOo
Auto: BMW E61
Kraj: Žilinský

Re: DPF mam alebo nemam

Nedeľa, 15. Júla 2012, 10:51

pokial ti napr. dym z vyfuku smrdi ako zo starej avie, tak ho tam uz nemas. S DPFkom dym smrdi tak inak, nie takym tym "echt" diesel zapachom
Jazdim ako dochodca za 12l :(

------------------------------------------

bulik6
Autor témy
Auto: BMW 320D E90
Kraj: Prešovský

Re: DPF mam alebo nemam

Nedeľa, 15. Júla 2012, 11:57

Dakujem za odpoved,no dym mi smrdi riadne ,to sa neda ani dychat,takym stiplavim zapachom :-& :-& .Tak ho asi uz potom nemam =D> .Diky za odpoved =D>

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 38 neregistrovaných