... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
limon4 napísal:nazdar hosani,,,
mam taku otazocku chcel by som kupit na letne obutie "18" nove kola budu to asi,,, DOTZ MUGELLO chcel som vediet ci ma niekto skusenost s diskamia chcem sa poradit s presnym rozmerom ,,,ake et,,,je tam moznost ET 18 alebo ET35 mozem dat rovnake et aj dopredu aj dozadu?? nebude to niekde chytat na blatnikoch??viem nieje to az taky extra rozmer no vraj su obcas treba upravy,,,podla vyrobcu,,,
inak budem tam davat dopredu : 225 / 40 / 18
dozadu : 255 / 35 / 18
Martin46 napísal:8.5'' x 18'' ET35 je v pohode, odskusane...
hmmm inac nechces 19tky? mam M3-kove... keby je velky zaujem daju sa tam dat bez uprav blatnika...(ale s upravou elektronu:)
Martin46 napísal:toto predava jeden na ceskom fore za 20t KC !!!!! Podla mna ked das kola z o jedno novsej generacie tak sa to da akceptovat a vynovis autak!!!
limon4 napísal:no z par pribehov som sa uz poucil,ze replika eE v ziadnom pripade,, ale na druej strane "19" nechcem davat tiez na auto,,, ,,,nie,ze by sa mi to nepacilo,,,ale hrkotaju mi zuby v PE uz na 17! je mi jasne,ze na tych 18 to nebude o nic lepsie,,,skor naopak,,,,,, ale teda tie 19 si neviem predstavit,,,keby som zo svajcu tak idem istotne do 19,,, no ale to by som dal asi aj cipnut motor,,,aby na ne stacil ,,![]()
a no hm,,, ako hovorim,,,je to vec vkusu kazdy nieco ine ma rad,,, napriklad aj tu je jeden ///M paket,,,
no a co ja viem mne to az taka tragedia nepride ci ano??
stjr napísal:
Ked chces dobre vyzerat (respektive tvoja kara), tak preto niekedy musis aj trpiet![]()
![]()
...to na margo tych 19"
Martin46 napísal:zboku na aute su pekne, skoda ze tie luce nejdu smerom dovonka... najkrajsie elektrony su podla mna CSL kola