zakon zachovania objemu? zakon zachovania tepla? WTF chlapci prestante s tymi drogami pri dolievani chladneho oleja do horuceho sa mozme bavit maximalne o termodynamike, materialoch a ich termodynamyckych vlastnostiach
flasu s olejom daj na par minut pod kapotu aby nemal 2stupne ale 20. a pomalicky dolievaj. zmena vlastnosti materialu bude minimalna
apropo, ked som dolieval vodu do vyvreteho motora, tqk som dolial deci a pockal chvilku, potom 2deci a zaze pockal atd. motor to zvladol. nemal som cas cakat hodinu kym vychladne.
to uz ake otazky tu sa davaju na klube, ze ci môzem doliat studeny olej do tepleho motora hahaha a studeny kokot do teplej pičky môzes vlozit??? nejebe vam tu vôbec ani trosicka
a ked prides do servisu s horucim motorom, olej zohriaty, na vymenu oleja?? olej vypustia (/ ten ma okolo 70-80 stupnov ) a naleju tam olej s teplotou 20 stupnov, vsetko otazka 15 minut roboty, vtedy sa nic nedojebe???
keby si mal novucicte Ferrari tak nepoviem, by som sa aj ja bal v takom aute doliat vodu do ostrekovaca, ci nieco n edojebem, ale tuto to prezivate vsetci s tymi vasimi starymi haraburdami mako male deti
to je skor vysvetlenie nestlacitelnosti kovu a tam sa mozme bavit napriklad o hydrodynamike simpson ako hladam tak hladam no o zakone zachovania objemu nevie ani ujo google.
ale myslim, ze povodna otazka uz bola zodpovedana a maximalne si mozme zalozit fyzikalnu, chemicku alebo moju oblubenu matematicku temu v pokeci
skripta? ti jebe? t. materialy a podobné predmety najlepšie s bombami
R1100S ex E34 525tds calypsorot ex E39 540iA dunkelblau ex F31 330d estorilblau "A rare combination of sportiness and refinement, like two cars in one..."