... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, jkk

bmwtt.sk

Užívateľov profilový obrázok
branco
Autor témy
Auto: BMW M6 Coupe E63
Kraj: Bratislavský

Dobry BMW elektrikar BA a okolie

Pondelok, 9. Decembra 2013, 22:28

Ahojte,

viete mi poradit dobreho elektrikara co sa vyzna v BMW v Bratislave alebo okoli? Kupil som BMW X1, ktore ma domontovane elektricke sedacky (povodne boli manualne) a ocividne to nebolo spravne pozapajane v BMW servise, lebo to nefunguje uplne 100%. Chcel by som to dat poriadne spravit, ale v BMW origos servisoch sa k tomu nemaju.

vopred dik za rady.

Brano.

msakac33

Re: Dobry BMW elektrikar BA a okolie

Pondelok, 9. Decembra 2013, 22:32

bud rad ze ti este nevyhorelo auto :-s

alfi666

Streda, 11. Decembra 2013, 21:05

branco napísal:
Ahojte,

viete mi poradit dobreho elektrikara co sa vyzna v BMW v Bratislave alebo okoli? Kupil som BMW X1, ktore ma domontovane elektricke sedacky (povodne boli manualne) a ocividne to nebolo spravne pozapajane v BMW servise, lebo to nefunguje uplne 100%. Chcel by som to dat poriadne spravit, ale v BMW origos servisoch sa k tomu nemaju.

vopred dik za rady.

Brano.

To znie zaujimavo... v BMW servise dorabali sedacky, nefunguju dobre a BMW servis sa nema k tomu aby to opravil? :shock:
No more BMW... chodim peso ;)
E61 530d titansilber - EX
E46 320d farngrün metallic - EX

branco
Autor témy
Auto: BMW M6 Coupe E63

Nedeľa, 15. Decembra 2013, 22:46

Chalani, tak ak chete niekto kontakt na fakt machra na BMW mozem dodat kontakt... mlady chalan a odviedol taku robotu. Klobuk dole!

jomak
Auto: X5
Kraj: Nitriansky

Pondelok, 16. Decembra 2013, 16:55

branco napísal:
Chalani, tak ak chete niekto kontakt na fakt machra na BMW mozem dodat kontakt... mlady chalan a odviedol taku robotu. Klobuk dole!

mozem poprosit kontakt resp mohol by si sa ho spytat kde moze byt problem ze ked zapnem vykurovanie zadneho skla a zacne mi sumiet radio, no nerobia to vsetky stanice iba cca 2-3.
dik

alfi666

Štvrtok, 19. Decembra 2013, 22:56

jomak napísal:
mozem poprosit kontakt resp mohol by si sa ho spytat kde moze byt problem ze ked zapnem vykurovanie zadneho skla a zacne mi sumiet radio, no nerobia to vsetky stanice iba cca 2-3.
dik

Nemyslim, ze je to chyba, ale skor designova zavada.. kedze antena a vyhrievanie su tak blizko seba, tak sa to rusi... mne to E46 robila tiez
No more BMW... chodim peso ;)
E61 530d titansilber - EX
E46 320d farngrün metallic - EX

sxiza
Auto: nope

Streda, 8. Januára 2014, 18:55

alfi666 napísal:

Nemyslim, ze je to chyba, ale skor designova zavada.. kedze antena a vyhrievanie su tak blizko seba, tak sa to rusi... mne to E46 robila tiez

Presne ako vravi alfi, mne to robi to iste - pokial je trochu horsi signal radia tak to zacne sumiet. Pokial prepnem na radio s dobrym signalom tak to nerobi - tot vse.
Ex: BMW E53 3.0i
Ex: BMW F10 white [520D]
Ex: BMW E46 black [323ci]
EX: Audi A6 Avant 1.9TDI

PetoK
Kraj: Žilinský

Streda, 8. Januára 2014, 19:21

Urcite to nie je dizajnova zavada... aj pri zapnutom vyhreve ma radio chytat normalne. Problem je v ant diversity zosilnovaci, resp. v odrusovacom clene na druhej strane okna. Tie vyhrievacie pasiky su normalne pouzivane aj ako anteny.

TT-SIMIK
Auto: BMW
Kraj: Trnavský

Štvrtok, 9. Januára 2014, 00:31

Tak tak....
SERVIS BMW TT-SIMIK
Obrázok
http://www.ttsimik.sk
Mám v živote dve lásky, SIMONKU a BMW
AJ MÚDRI SÚ OBČAS SPROSTÍ,AJ SPROSTÍ SÚ OBČAS MÚDRI!!!!!
https://www.instagram.com/ttsimik/

Petomi
Auto: BMW E46 330d 135kw
Kraj: Prešovský

Utorok, 18. Marca 2014, 10:26

Zdravim chlapy, odkedy som vymenil original bmw radio za nove pioneer mi omnoho horsie chyta signal. Pozeral som sa na zapojenie radia, v original konektore v pin 16 nemam nic zapojene,ale fialovo biely kablik ktory napaja antenny zosilovac mam v pine 5, cize pri pretoceni kluca mi do zosiku stava ide. Mal som rozobraty aj C stlpik a meral som ci je zosik napajany,vsetko je v poriadku, pri odpojeni koaxu zo zosiku radio nehralo uz vobec,takze cosi to robi,ale aj tak to nehra cisto a nikde to nechyti plny signal a to byvam v Prahe. Poradte niekto cim to este moze byt... Dik :(

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 23 neregistrovaných