... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
TomNR napísal:pred nastartovanim pockaj, kym ti pozhasinaju vsetky mozne kontrolky...
a zhavice zistis tak, ze su zle, ze po nastartovani ti bud blika alebo svieti zhavenie (neviem, ako to ma e46)
Lopo napísal:no to si mal napisat na zaciatku, lebo ak ho pol minuty tocis a nenakopne, tak to nie je ze dlhsie, ale kurva dlhoto nieco nie je v poriadku - a baterka to nebude, kedze vydrzi tocit pol minuty v pohode :)
ja som si pod slovom dlhsie som si predstavoval tak 3-5 sekund, nie 30 + viac nasobne startovanie
audioman99 napísal:povedzme ze su zhavice KO ked ich vymenim musim ich nahrat do RJ?? alebo si to RJ automaticky nacita??
audioman99 napísal:3-5 sekund toci bezne kym naskoci, ale zas ked je uz zohriaty tak naskoci takmer okamzite![]()
audioman99 napísal:povedzme ze su zhavice KO ked ich vymenim musim ich nahrat do RJ?? alebo si to RJ automaticky nacita??
airbone napísal:
netreba nic zapisovat do RJ. Staci vymenit. Zacal by som tym. Ak si blizko PO, mozem ti to prelustrovat cez diagnostiku a najst moznu chybu.
audioman99 napísal:ale zas na druhej strane na diagnostiku by som aj siel, odkedy ho mam este nebol na diagnostike tak sa mozno nieco dozviem, ci mam stocene km alebo nie
audioman99 napísal:neviem v akom stave su zhavice, ako zistim ze su zle okrem diagnostiky
sixo napísal:Čavte chalani, mám bmw e46 330d, r.v 11/2003, a tiež mám problém, keď je vonku teplo tak štartuje fajn, točí cca 2-3 sekundy, ale minule bolo celú noc vonku -10 a naštartovalo to asi na 5x, a to som nechal točiť asi 10 až 15 sekúnd. Baterka je dobrá, myslel som že sú to žhaviče tak som tam dal nové ale nepomohlo. Ešte som tu čítal názor že to môže robiť voda v palivovom filtri, takže čo si myslíte že by to mohlo byť? A keď to naštartuje tak to vyfúkne z výfuku kúdeľ dymu ak lokomotíva, ale potom beží bez problémov a dymenia a straty výkonu, a keď je studený zdá sa my že nejde na všetky valce. Ďakujem za názor