E34 M52B20

Nedávno menené predné brzdy, či len platničky alebo aj kotúče to neviem.Vo vyšších rýchlostiach je brzdenie v poriadku, problém nastáva (čo som to zatiaľ odsledoval) pri brzdení v nižších rýchlostiach. V tých prípadoch niekedy (dajme tomu 35-40%, 60% to brzdí v poriadku) pri dobrzďovaní alebo pri intenzívnom brzdení sa zrazu začne ozývať hukot zpredu akoby sa mi komplet rozpadli predné brzdy

brzdy brzdia po kúskoch, s o niečo nižšou silou ako keď mi brzdy fungujú normálne. Ale fakt ten zvuk zpredu je ako keby sa mi mechanicky rozpadli brzdy
A!
Súčasne sa mi mrdá aj spojka! Tá zaberá už dosť vysoko, nie vždy tak ako má (niekedy to poriadne neodpojí a a pri preraďovaní je niekedy počuť zuby synchra) a napríklad včera až veľmo špatne. Včera v obci, prišiel som 50kou do križovatky, zabočil a po 10m. hneď začal brzdiť a odstavovať auto. Vystúpim, 10sec., nastúpim, idem sa rozbehnúť, púšťam spojku, nič, nič, nič, nič, až zrazu úplne na konci resp. po úplnom spustení spojky to zabralo a dobre že som nenabral auto predomnou. Ale toto bol unikátny prípad, zatiaľ sa mi to ešte nikdy nestalo. Spojka je taká aká je, už som si zvykol, ale toto bol extrém.
Ale blbé je, že to s brzdami aj so spojkou je nepravidelné, raz zaberá takto, raz inak, raz vôbec (viz. vyššie). Brzdy tiež, raz v nízkej rýchlosti brzdím v poriadku, raz nachuja s hukotom ako keby sa mi predné brzdy rozpadli.
Taže! Čo som sa dočítal, tak spojka i brzdy bežia pod rovnakým hydraulickým okruhom alebo ako to nazvať, proste je jedna nádržka pre brzdovú kvapalinu spojky aj brzd. Taže! Keďže nedávno boli menené predné brzdy, mohli tam dačo dosrať = môže to mať vplyv aj na spojku...? Alebo to môže niekde tiecť a dosiera to brzdy aj spojku. Alebo to môže byť zavzdušnené a zas, serie to spojku aj brzdy.
Iné nápady? Velerád by som to vyriešil :)
#M41D17(ex) #M52B20(ex) #M43B19(ex) #M47TUD20(kompot) #M57D30TÜ2TOP(E92) #M57D30TÜ(X3)