... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
Martin46 napísal:chlapi... v prvom rade je uplna blbost hovorit o ET bez spojenia so sirkou disku... ET34 pri 8" disku je nieco uplne ine ako pri 9,5" disku
No a spat ku E90 - bez problemov je oproti 8" ET34 dat dozadu kolesa vysunute viac o
20mm vzadu
14mm vpredu
=
8" ET 20 vpredu
8" ET 14 vzadu
Bezne su kolesa na E90 strasne utopene, urcite odporucim volbu diskov z E60 ako naozaj rozumnu
mareko258 napísal:kazdy vravi ze je zly komfort na 19 non RUN flat, treba vyskusat jazdit aspon mesiac na kazdom druhu asfaltu a potom pisat.....ty co to maju tak vedia o com hovorime.....![]()
ziadny rozdiel co sa tyka R18 a R19 ....akurat tak v cene pneu a diskou![]()
kacniro napísal:na mojej e91 320d mam R16 205/55 zimne et34 a letne mam et20 a ziadny problem. zimne su trocha utopene,aspon neobijaju kamienky a letne su pekne vysunute. vždy lepšie ako podložky.
PetoK napísal:S TP si môžeš tak akurát vytrieť zadok! Mňa zaujíma realita čo tam vojde, chcem si tam obuť čo sa mi páči nie čo je napísané na nejakom papieri, tak nabudúce radšej nekomentuj keď Tvoj komentár nieje k veci, ďakujem! Auto som si doviezol zo zahraničia a blbečkovia na úrade dopravy mi do Tvojho slávneho TP zapíšu len to čo bolo obuté na KO a TK a teda 17tky, čiže nebudem jazdiť na kolesách z bicyklaMiliónkrát riesene, a furt dokola... mozes tam obut iba to, co mas schvalene v TP !!! A nic ine... pokial tomu nechapes, neviem co viac dodat...
FerdoPP330 napísal:S TP si môžeš tak akurát vytrieť zadok! Mňa zaujíma realita čo tam vojde, chcem si tam obuť čo sa mi páči nie čo je napísané na nejakom papieri, tak nabudúce radšej nekomentuj keď Tvoj komentár nieje k veci, ďakujem! Auto som si doviezol zo zahraničia a blbečkovia na úrade dopravy mi do Tvojho slávneho TP zapíšu len to čo bolo obuté na KO a TK a teda 17tky, čiže nebudem jazdiť na kolesách z bicykla
FerdoPP330 napísal:S TP si môžeš tak akurát vytrieť zadok! Mňa zaujíma realita čo tam vojde, chcem si tam obuť čo sa mi páči nie čo je napísané na nejakom papieri, tak nabudúce radšej nekomentuj keď Tvoj komentár nieje k veci, ďakujem! Auto som si doviezol zo zahraničia a blbečkovia na úrade dopravy mi do Tvojho slávneho TP zapíšu len to čo bolo obuté na KO a TK a teda 17tky, čiže nebudem jazdiť na kolesách z bicykla