Keny077 :
Stáhni si
http://download.chip.eu/cz/TeamViewer-P ... 15433.html a potom si napíšeme, kdy budeš Ty i já na síti. Teamviewer Ti vygeneruje ID ve tvaru xxx xxx xxx a 4-místné heslo xxx. To mi napíšeš do SZ a já se připojím do Tvého PC, budu svojí myší ovládat Tvojí myš na obrazovce a psát přes svoji klávesnici. Je to jako bych seděl u Tvého PC, jen trochu pomalejší závislé na rychlosti internetového připojení. Tím se podívám do Tvých souborů jako je Ediabas.INI a OBD.INI a najdeme, kde je zakopaný pes. Já už takto asi půl roku spravuji a instaluji nové programy v naší čínské fabrice. Nejhorší na tom je, že volají, když je v Číně dopoledne a u nás půl třetí v noci.
Pro ostatní :
Největší problém na Win7 a Vista je Windows Defender, který je nedílnou součástí woken. Ale ve službách se tohle dá zastavit a povolit spouštění "pouze ručně". Jinak Firewall a antivirák NOD žádnému z diagnostických programů nevadí, jen to trošku zpomalují. Takže před startem "virtuálek" antivirák dočasně deaktivuji, když předtím odpojím PC od internetového připojení - náhoda je blbec. Malou úpravou registrů umím rozchodit INPA i na Win7/64bit. Problémem je NCS, který je 16-bitový. Tady pomůže jen "Virtual XPMode", jenže nejčastější verze sedmiček Bussines Premium se musí upgradovat na verzi Profesional, která instalaci XPMode umožní. S GT1-DIS a SSS-Progman, co běží na virtuálkách, problém není. Jen si dejte pozor na nejnovější noťasy s chipsetem Ivy Bridge HM77. Tam je problém s předáním portu USB od noťasu do virtuálky, jak to potřebuje ICOM u systému ISTA-P/ISTA-D (E-sys). Tohle mi přišlo jako odpověď od Aceru :
Vážený pane,
modelová řada Aspire V3 má nejnovější konfiguraci HW založenou na platformě Intel s procesorem i3, i5, i7 na nové řadě chipsetu Ivy Bridge HM77. Tato platforma se prodavá necelý půl rok a VM Ware 8 plně tento nový a rychlý chipset ještě plně nepodporuje. Pokud potřebujete zprovoznit starší software v prostředí XP, doporučuji využit XP Mode od společnosti Microsoft. Kde v případě potíží ziskáte rychlou pomoc. Jak bylo zjištěno, pomocí testu daný software který používáte VM Ware8 u tohoto modelu s Ivy Bridge podporuje pouze jeden USB. Na ten se však hlasí webkamera notebooku.Takže místo, abych ve virtuálce viděl ICOM Dongle a USB K+DCAN interface, vidím tam ksicht blbce, který si koupil noťase s nejnovějším rychlým chipsetem.