... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, jkk

reklamne predmety bmwklub.sk

gila
Autor témy
Kraj: Bratislavský

Diagnostika

Sobota, 3. Októbra 2009, 19:55

Zdravim... Napadla ma taka vec, uz sa tu pisalo a aj sa tu predavaju diagnosticke nastroje ktore vedia odstranit chyby ktore auto hlasi ked sa napichne na PC, tak ma zaujima, ze ci je mozne ked napriklad niekto ide predavat auto, a ma tam nejaku chybu, tak odstrani ju pomocou softu, a vlastne potom predava auto (akoze) bez chyb... Da sa to tak?? Lebo ak ano, tak podla mna sa to urcite robi aj v Nemecku,cize aj ked sa zda ze si donesiete auto v super stave v skutocnosti tam moze byt nejaka skryta zavada...

Užívateľov profilový obrázok
luky2208
Kraj: Prešovský

Re: Diagnostika

Sobota, 3. Októbra 2009, 20:52

gila napísal:
Zdravim... Napadla ma taka vec, uz sa tu pisalo a aj sa tu predavaju diagnosticke nastroje ktore vedia odstranit chyby ktore auto hlasi ked sa napichne na PC, tak ma zaujima, ze ci je mozne ked napriklad niekto ide predavat auto, a ma tam nejaku chybu, tak odstrani ju pomocou softu, a vlastne potom predava auto (akoze) bez chyb... Da sa to tak?? Lebo ak ano, tak podla mna sa to urcite robi aj v Nemecku,cize aj ked sa zda ze si donesiete auto v super stave v skutocnosti tam moze byt nejaka skryta zavada...

Zaleži na tom aka zavažna je to zavada . Niektora zavada sa da odstraniť len po vymene chybnej sučiastky. Ostatne menej zavažne zavady sa sice zmažu ale večšina po opetovnom zapnutí kluča alebo po naštartovaní nabehnu do pameti zavad na novo. :wink: Takže postup pri kupe= isť sa previesť cca 5km aby sa motor dobre zohrial a potom napojiť na diagnostyku ak je taka možnosť :roll:
PS: samozrejme že ak su namiesto vystrielaných Airbagov odpory tak to nezistíš a všetko bude bez zavad :(

Užívateľov profilový obrázok
PavelKedro
Auto: Renault :))))
Kraj: Trnavský

Re: Diagnostika

Štvrtok, 19. Novembra 2009, 12:59

tak v nemecku sa to nerobí nakoľo tam su zato tvrde postihy predajcov. vysoke pokuty až basa :?: Samozrejme na slovensku je to bežná vec a rátaj tak 90% predávaných aut sú riešene takouto cestou :!:

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 13 neregistrovaných