... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, jkk

mmracing.sk

pexo
Autor témy
Auto: E39 530i BlackBeauty
Kraj: Prešovský

diagnostika- popis chyb

Pondelok, 30. Júla 2012, 19:44

caute. bol som dnes na diagnostike a vyhodilo mi tam 2 chyby. P 0313 a P 0147. dotycny co mi to robil vravel ze ta druha nieje nic vazne. ale k tej prvej mi povedal ze mu vypisalo ze neznama chyba, ze nevie co to moze byt. tak by som chcel vediet ze co tieto 2 chyby znamenaju. diky

pexo
Autor témy

Re: diagnostika- popis chyb

Pondelok, 30. Júla 2012, 20:10

ice.blade napísal:
ten kto ti tu diagostiku robil ti mal hned aj povedat co to mas za chyby :thumbup:

no to som aj cakal. tu prvu nevedel vobec, ze vraj mu napisalo ze neznama chyba, alebo nejak podobne a o tej druhej mi povedal ze to nieje nic vazne. tak to vymazal, kontrolka motora prestala svietit, ale mna to zaujima a neviem sa k tomu nikde dopatrat.

Užívateľov profilový obrázok
airbone
Auto: F25 X3

Pondelok, 30. Júla 2012, 23:56

pexo napísal:

no to som aj cakal. tu prvu nevedel vobec, ze vraj mu napisalo ze neznama chyba, alebo nejak podobne a o tej druhej mi povedal ze to nieje nic vazne. tak to vymazal, kontrolka motora prestala svietit, ale mna to zaujima a neviem sa k tomu nikde dopatrat.

Ani sa k tomu nikdy nedopatras. Ten lamer co ti robil diagnostku, by sa mal venovat inym veciam ktorym sa mozno rozumie viac, ak ti ani nevie rozlustit aku chybu nasiel, ale hlavne ze vie ze nie je vazna......
Dufam ze si za toto neplatil.... :mrgreen: :mrgreen:

pexo
Autor témy

Utorok, 31. Júla 2012, 19:36

airbone napísal:

Ani sa k tomu nikdy nedopatras. Ten lamer co ti robil diagnostku, by sa mal venovat inym veciam ktorym sa mozno rozumie viac, ak ti ani nevie rozlustit aku chybu nasiel, ale hlavne ze vie ze nie je vazna......
Dufam ze si za toto neplatil.... :mrgreen: :mrgreen:

tak to vies ze som mu zato neplatil. ale bol som zarazeny ze on mi to nevedel povedat ze ake su to chyby. a pritom je to mechanik ktoreho si ludia chvalia. tak uz fakt neviem...

TT-SIMIK
Auto: BMW
Kraj: Trnavský

Utorok, 31. Júla 2012, 21:30

Mna ani chálit nemusíš a poviem ti čo to je.....
P0313 Misfire Detected -Low Fuel v prvom prípade ti "asi" došlo palivo......
P0147 Lambda Sensor Heater Circuit Malfunction (Bank 1 Sensor 3) v druho prípade ty nefunguje výhrev lamda sondy.....závada na výhreve...
SERVIS BMW TT-SIMIK
Obrázok
http://www.ttsimik.sk
Mám v živote dve lásky, SIMONKU a BMW
AJ MÚDRI SÚ OBČAS SPROSTÍ,AJ SPROSTÍ SÚ OBČAS MÚDRI!!!!!
https://www.instagram.com/ttsimik/

airbone
Auto: F25 X3

Utorok, 31. Júla 2012, 22:04

TT-SIMIK napísal:
Mna ani chálit nemusíš a poviem ti čo to je.....
P0313 Misfire Detected -Low Fuel v prvom prípade ti "asi" došlo palivo......
P0147 Lambda Sensor Heater Circuit Malfunction (Bank 1 Sensor 3) v druho prípade ty nefunguje výhrev lamda sondy.....závada na výhreve...

Podla mna ta prva chyba nemusi znamenat len to ze doslo palivo, ale napriklad, aj skakajuci benzin. :D

jararak
Auto: skodofka 120l
Kraj: Bratislavský

Streda, 1. Augusta 2012, 08:39

no vidis pexo a mas to, presne co som ti aj po telefone vravel, prva vec bude to ze ti doslo palivo a asi mu z toho tak trochen slahlo a druhe - lambdy, uz to co ti svietilo u mna na drate :)
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

pexo
Autor témy

Sobota, 4. Augusta 2012, 10:01

jararak napísal:
no vidis pexo a mas to, presne co som ti aj po telefone vravel, prva vec bude to ze ti doslo palivo a asi mu z toho tak trochen slahlo a druhe - lambdy, uz to co ti svietilo u mna na drate :)

tak uz to konecne viem. no ta prva chyba mohol byt ten benzin. a s tou druhou musim nieco urobit....

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 35 neregistrovaných