... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
alfi666 napísal:Tak ta oboznamujem stym, ze si vycital blbosti
Na tej stranke su OBD2 kody... a ako som hovoril na zaciatku, BMW Scanner nepouziva OBD2 kody
PS: napriklad EVAP system je recirkulacia benzinovych vyparov (alebo take nieco)... cize s klimou to nema vobec nic spolocne
airbone napísal:
Neni ta posledna chyba nahodou nieco s automatickym prepinanim vonkajsej/vnutornej cirkulacie vzduchu?
Ozaj, ak niekto ma vypis kodov z pa soft bmw scanner, nechcel by sa s nim podelit?
airbone napísal:
Neni ta posledna chyba nahodou nieco s automatickym prepinanim vonkajsej/vnutornej cirkulacie vzduchu?
Ozaj, ak niekto ma vypis kodov z pa soft bmw scanner, nechcel by sa s nim podelit?
zhmp napísal:
Nooooo to posledné bude pravdepodobne čidlo snímania vonkajšieho ovzdušia....to znamená keď pojdeš okolo hnojiska na dedine,alebo za dymiacou aviou tak by ti malo prepnuť vnutorný okruh,ale hold ani mne neprepína a vždy si ten smrad užijem,teda pokial to neprepnem manualne.....to je asi jedna z nevydarenych funkcií na E46,malo by to fungovat ale ani mne to nefunguje a x dalších čo poznám....ten senzor je napravo vedla chladiča v takej krabičke 7x4x3cm cca........
BlackRider napísal:
Fuha to je ale inteligentny snimac , ale ako bude vediet ze idem okolo hnojiska aby sa vedel zapnut vnutorny obech![]()
alfi666 napísal:Tak ta oboznamujem stym, ze si vycital blbosti
Na tej stranke su OBD2 kody... a ako som hovoril na zaciatku, BMW Scanner nepouziva OBD2 kody
PS: napriklad EVAP system je recirkulacia benzinovych vyparov (alebo take nieco)... cize s klimou to nema vobec nic spolocne
BlackRider napísal:DME -> 123/113 toto konkretne znamena ze zly termostat ale nechapem preco zly ved mi to kury sice dlho mu to trva teraz v tomto obdobi tak cca 10km nez sa zohreje na prevadzkovu teplotu, ale to je myslim si ze normalne ci?
IKE -> 190/72 znamena toto - Oxygen Sensor Heater Insufficient Bank 1, Post-Cat asi lambda sonda ale neviem ktora
A/C -> 26/68 znamena toto - EVAP System, Purge Control Valve Circuit nemam sajnu co to je
vycital som to ztadeto http://www.my330i.com/odb2.php