... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, jkk

obchodna sekcia

Gaber
Autor témy
Auto: octavia
Kraj: Nitriansky

Defend Hook

Pondelok, 20. Septembra 2010, 21:14

Caute. Poculi ste uz o tejto vecicke? Mate s tym niekto skusenosti? http://www.defend.sk/Defend-Hook/

Užívateľov profilový obrázok
voMacK
Auto: G31 540i
Kraj: Trenčiansky

Re: Defend Hook

Pondelok, 20. Septembra 2010, 21:40

nevyzera to zle..ja som si do auta chcel dat ZEDER LOCK, ale nie je to mozne.. :(
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

JOKO020
Auto: E61 525d

Streda, 22. Septembra 2010, 20:35

Poculi, ale osobne si myslim ze ked mas auto, co mas napisane v profile tak je ti zamok kapoty na*icu bo oktosku ti smyknu ked tak celu...kto by to sroboval volakde pred barakom :mrgreen:
Ale nie...je to vynikajuca vec pre dochodcov na zaistenie spanku ak im v minulosti daco pod kapotou ukradli :roll:
ex:
E46 330CD Mpak
BMW e36 320i coupe //M Paket 18"

slacker
Auto: E39 530dA
Kraj: Bratislavský

Streda, 22. Septembra 2010, 21:14

Tak ono zabezpecenie kapoty moze byt dost dolezite, kedze tam ako aj pisu je pristup k baterii, sirene a hlavne riadiacej jednotke, co zlodeji vedia vyuzit tak, ze vymenia RJ za svoju preprogramovanu a papa, mas po aute.

Ale zederlock je zatial asi najistejsi.

voMacK
Auto: G31 540i
Kraj: Trenčiansky

Štvrtok, 23. Septembra 2010, 08:15

ja by som urcite isiel do kombinacie zeder + dvojcestny alarm s naklonovym cidlom.
ked sa ti pokusia vlupat do auta a hned vypnu hukacku...zasvieti ti aspon dialkove od alarmu a rychlo sa k autu rozbehnes...
a demontovat zeder, tiez nieje praca na par minut, takze skor ti to asi budu chciet odtiahnut a preto je dobre mat to naklonove cidlo..
tot moj laicky nazor :)
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

2bad
Auto: BMW 530d e39

Nedeľa, 26. Septembra 2010, 22:34

pokial vam auto ukradnut chcu, tak sa mozete aj posrat a ukradnu vam ho. a je jedno ci tam nemas ziadny alebo 100zabezpecovacich prvkov. :) a ti zasrani co kradnu, nekradnu auta ale veci z nich cize tam by pomohli jedine nepriestrelne okna. :)
Felicia "novy xicht" 1.3MPi 50kw ex
BMW e36 M52 320i 110kw ex
BMW e39 M57 530dA 142kw - aktual

Obrázok

http://www.youtube.com/watch?v=dZTTn2gq ... re=related

jararak
Auto: skodofka 120l

Streda, 29. Septembra 2010, 03:08

Kapota je jednoducho napadnuteľným miestom a pritom sú pod ňou umiestnené najdôležitejšie časti automobilu akú sú motor a jeho časti, svetlomety, riadiaca jednotka, batéria, záložná batéria, alarm, siréna a ďalšie.

naozaj rad by som videl xicht toho experta ktory by mi chcel ujebat bateriu zpod kapoty.
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

slacker
Auto: E39 530dA

Streda, 29. Septembra 2010, 17:28

Myslim ze tym nechcel autor povedat, ze ti tie veci ukradnu.. Ale skor islo o to, ze zlodej sa potrebuje dostat k alarmu (sirene) aby ju "zneskodnil", k riadiacej jednotke, aby ju mohol vymenit za svoju preprogramovanu a k baterii to ma samozrejme pre zlodeja tiez vyznam. Takze naozaj je dolezite, aby sa zlodej k tymto veciam nedostal, alebo aspon to bolo zlozitejsie.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 12 neregistrovaných