Caute, vlatnim compacta e36 a mam taku otazku........dostalo sa mi do ruk dost suciasok z coupe...od vzduchoveho filtra, manzety, capy, tlmice atd....uplne nove...a chcem sa opytat ci tieto veci apsuju na compact,aleboto mozem rovno rozpredat? dakujem
okrem karosárskych dielov by malo byť takmer všetko rovnaké, resp. podvozkové diely určite, či bude pasovať vzduchový filter a iné motorové diely to samozrejme závisí od toho či je to na rovnaký motor
R1100S ex E34 525tds calypsorot ex E39 540iA dunkelblau ex F31 330d estorilblau "A rare combination of sportiness and refinement, like two cars in one..."
Compact ma inu zadnu napravu ako coupe, predna je vpodstate rovnaka, vzduchovy filter logicky zalezi od toho na aky motor je urceny a nezalezi na type karoserie, capy a tlmice by ti mali pasovat takisto.
najlepsie ak si zapnes ETK, a porovnas si konkretne cisla dielov
Este jedna otazocka. kupil som si tacho kruzky a mam ensiu dilemu s demontazou plastov.....na obluku nad budikmi su dva srobiky, treba dat dolu "cudlik" na svetla a hmlovky. a este nieco? lebo enchcem tam nieco urvat. diky:)
nebol! ani zadna naprava. Konstrukcne ide o ten isty typ, napriek tomu su to ine diely. (ale je pravda ze rozdiely treba hladat s lupou;)
Hladam: -> E39 v dobrom techn. stave M62B44TÜ manual -> E90 LCI Styling 32 7Jx16 ET34 ponuknite... --- Schopnosti sofera spoznas podla zvyskov much na bocnom okne. (Walter R.)