... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, jkk

obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
kubog
Autor témy
Auto: Tiguan 1.5 TSI DSG
Kraj: Bratislavský

Cistenie klimy - Zlavadna.sk Autoservis www.tazo.sk POZOR!

Piatok, 17. Mája 2013, 14:31

Varujem pred kuponom http://www.zlavadna.sk/zlava_33547_tazo ... imatizacie
Kupil som si ho pred troma dnami, bol som objendany dnes na 14tu, dosiel som tam, vysiel stary kkt so zlatou retazkou ze co akoze chcem. Veru ze som objednany na cistenie klimy on ze dobre, dajte mi kupon a kluce od auta. Hovorim ze ja budem s vami a budem sa na to pozerat. On ze nie ze to maju zakazane. Ja ze ziadne take ja chcem pekne vidiet co s tym budu robit. Typek ze, vy ste odbornik? Ja ze prosim? Kluce odomna pyta na parkovisku, ziaden preberaci protokol ani nic.
Ja ze pokial nebudem moct pri tom tak si dam ten kupon preplatit.
On ze dobre, dovidenia a este tam krical nieco ze minule tam niekoho pogebrila kyselina a ze ako si to predstavujem a neviem co...
Katastrofa. Kupon uz mam zruseny, preplatia mi ho buduci tyzden, katastrofalny pristup.
Uz vidim, ako by mi s tym picu spravili a nechali si za to zacalovat... :roll:

Rad dam zarobit niekomu serioznejsiemu, poznate niekoho?

alfi666

Re: Cistenie klimy - Zlavadna.sk Autoservis www.tazo.sk POZO

Piatok, 17. Mája 2013, 17:24

Je dost bezne, ze servisy nechcu aby si tam bol pri aute, ale rozhodne sa to da riesit aj inac ... zial pristup dnesnych podnikatelov je na zaplakanie..
Napis aj zlu referenciu na zlavydna .. nech ich tam uz nezaraduju...
No more BMW... chodim peso ;)
E61 530d titansilber - EX
E46 320d farngrün metallic - EX

fafa111
Auto: E36 320i coupe
Kraj: Prešovský

Piatok, 17. Mája 2013, 18:06

Dobre si spravil, podla toho o pises, to bolo jednanie ako v ciganskej osade.
V niektorych servisoch tiez trvaju natom, ze nesmies byt v dielni, asi koli bezpecnosti. Ale napriklad, maju tam cakaren s velkym oknom do dielne, kde mozes pit kavu z automatu a sledovat si svoje auto.

Ja tiez nenecham auto vez dozoru. Kamaratovi sa stalo, ze ked bol v servise, dokonca pri aute (bol som tam aj ja osobne), mechanik vymontoval nejaky snimac a bola tam podlozka, ktora mu spadla na zem pod auto. Mechanik siel do skladu po novu a ten isty snimac namontoval. Kamarat, si dal nato pozor a potom na fakture videl, ze podlozka 6 Sk. Nakrical nanich, ze za mechanikove mlandrave ruky ma platit +6Sk? Vybodol sa im nato a odisli sme.

SurrendeR
Auto: e36 328i Tour

Piatok, 17. Mája 2013, 18:36

WTF??? v ziadnom pripade taketo ukony nenechat robit bez pritomnosti.. cistenie ozonom nieje nebezpecna vec..

nenechat sa ogabat, velmi dobre si spravil.. treba napisat recenziu..

ten mechanik s podlozkou.. lol , to uz je co :lol:

BinKooL
Auto: BMW E39 & E65
Kraj: Zahraničie

Piatok, 17. Mája 2013, 18:52

na pockanie mi to spravili v OIL Partneri pri Avione, chodim tam na vymeny kvapalin stale - okolo auta sa mozes motat, vobec im to nevadi, dokonca mozes ist do jamy pod auto pozret si podvozok atd. vzdy odpovedia na vsetky otazky, vystavia fakturu na firmu alebo FO, za klimu som platil myslim 10-20€(cistenie, napln, testovanie) nemam tu fakturu, bolo tam toho viac
uplne seriozny pristup =D> =D> =D>

nejakemu bravciarovi s retaaaskou by som tiez nedal do ruky kluc, mozno tak kebab :lol:
Alles unter 6 Zylinder ist assi!
BMW E65 (730d)/ BMW F01 (750liX) / BMW E65 (730d) >EX BMW E53 4.4i >EX BMW E38 740iA >EX BMW E46 330iA

toki55
Auto: E91-F07-GT-E83-E89
Kraj: Košický

Piatok, 17. Mája 2013, 21:36

Tu je môj názor na plnenie a čistenie klimatizácie v Košiciach cez zľavomat ktorý som im poslal.
http://www.zlavomat.sk/zlava/65177-plne ... rc=catalog
Dobrý deň Rád by som vyjadril svoj názor a pomohol ďalším nakupujúcim cez zlavomat aby sa nepopálili ako ja. Akcia na plnenie a čistenie klimatizácie ozónom v Košiciach,je totálne fiasko od spoločnosti autokelly. Po objednaní sa na službu,príchod na dané miesto,chaos bordel ľavá ruka nevie čo robí pravá,prijímacích technik skoro o ničom nevedel z garáže pribehol jeden mladík že to on robí. V garáži bordel chaos vybavenie také že mám odvahu povedať že okrem zdvihakov a plničky na klimatizáciu mám lepšie vybavenie doma,na margo tej plničky ktora asi prežila 2 svetovú vojnu bez akejkolvek kontroly nasadil hadice asi odsal starú zmes,napustil vraj novou aj ked neviem kam pustil starú ked tam mal iba jednu nádobu, že vraj diagnostika,že vraj vakuovanie,že vraj skúška tesnosti že vraj plnenie neakym farbivom že vraj protokol NIKDE NIČ.Pokračujem že vraj dezinfekcia že vraj ozónom,ked som zašiel za prijimacim technikom tvrdil že sa stala chýba pri zverejnovaní ce zľavomat že ziadali nápravu ktorá sa akosi neprejavila.Buchol mi do kabíny sprej od Valeo Clim fresh,po 15 min sa dostavil technik že hotovo hovorím že a neaka tabuľka poľa ktorej sa dopĺňa množstvo zmesi do danej klimatizácie že podľa čoho to plnil,že netreba dal tam o trochu viac ako tam bolo takže by to malo biť OK.Záver toho celého bolo že mám prísť nadiktovať kód,meno adresa atď, načo napísal si číslo špz+kód a vybavené.Načo som vám potom platil 30 ečok ked som tam mohol prísť z hlavy vysipat neaké čísla a zadarmo služba ktorá v "skutočnosti za viac ani nestála" a navyše si teraz môžem ísť niekam premerať množstvo naplnenej látky do systému či to mám všetko naozaj OK. Záver nikdy viac nepôjdem nikam kde nedostanem odporúčanie,a ja odporúčam ostatným aby sa z ďaleka vyhýbali tejto smetiarskej firme. PS: ak je to možné zverejnite prosím tento list medzi nazori zákazníkov a hviezdičky? " -

kubog
Autor témy
Auto: Tiguan 1.5 TSI DSG

Sobota, 18. Mája 2013, 10:24

Teraz jak som vychladol pozeram ze som to napisal jak debil ten prispevok od tych nervov, ale v skratke, ten clovek jednal tak arogantne, ze po dvoch vetach by som mu do ruky nedal ani elektricenku, nieto este kluce od auta.
Nechcel som sa nechat ojebat, chalani dam ruku do ohna za to, ze s tym autom by nic nespravili, prisaham, pretoze ked som mu povedal, ze pri tom budem tak bol strasne zaskoceny a totalne ho to vytocilo.

BinKool - cize Oil Partne v Avione vymeni, naplni, vycisti klimu a mozem byt stale pri aute? Dava BMW nieco specialne? Nevyznam sa v tom, neviem, ci su tie naplne univerzalne, viete mi k tomu nieco povedat? Lebo to uz sa radsej asi v autorizaku zastavim... Ale asi to skuim tam, velka vdaka za tip. :thumbup: Ja nemam problem si za to zaplatit (chcel som tu zlavu vyuzit, ked to uz bolo), ale radsej priplatim niekomu serioznemu ako dat co i len 5 euro nejakemu kolotocarskemu kokotovi a ja si na jednanie s klientom velmi potrpim, takze arogantnych curakov ignorujem, nech skrachuju.

Toki55 - videl by som to podobne v tomto servise... Vyjebana Kopčanska, ta ulica je najvacsie peklo Bratislavy spolu s Obchodnou

BinKooL
Auto: BMW E39 & E65
Kraj: Zahraničie

Nedeľa, 19. Mája 2013, 02:15

samozrejme, ze mozes :) hned jak ti prijmu auto, vyhladaju si ho v pocitaci a vygrca im to vsetky naplne, prip. ine spotrebne diely - sviecky, brzdy atd.
takisto tam maju jamu, takze mas cas si pozriet aj podvozok popri tom, ja menim olej len tam, neviem ci ma bmw nieco specialne, no odkedy som im dal cistit klimu/vymenit napln chladi ako nova a smrad takisto zmizol
ja mam s tymi chalanmi len pozitivne skusenosti, nakolko ked pridem do blavy na 1-2 dni nemam moc casu tu riesit nejake terminy a podobne =D>

uz som im tam doniesol aj mnou kupovany olej s filtrami a bez vyhrad vymenili, ale aj naopak, ze diely dodali oni, kedze som raz nemal cas ani kupit tie veci :-({|=
Alles unter 6 Zylinder ist assi!
BMW E65 (730d)/ BMW F01 (750liX) / BMW E65 (730d) >EX BMW E53 4.4i >EX BMW E38 740iA >EX BMW E46 330iA

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 32 neregistrovaných