... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, jkk

mmracing.sk

kris27
Autor témy
Auto: E91
Kraj: Banskobystrický

Chladic E91

Nedeľa, 5. Decembra 2010, 22:19

caute , mam taky problem, tecie mi okolo chladica nejaka kvapalina, vyzera ako olej.Vidno to pri spodnej hrubej hadici ktora ide do motora a je pripojena prirubou k motoru.Okolie hadice pri chladici je cele mastne, a taktiez na spodnom kryte motora.neviem definovat kvapalinu , je to cierne a mastne.Co sa tyka chladiacej zmesi, ta mi nemizne, stale je tam rovnako, oleja je tiez rovnako, akurat neviem servo olej ci by to nemohol byt. Motor funguje bez problemov zatial.BC nic nevypisuje.

Užívateľov profilový obrázok
Zemo
Auto: F36 435d
Kraj: Bratislavský

Re: Chladic E91

Pondelok, 6. Decembra 2010, 09:39

Neviem aky mas motor, ale ja som mal nieco podobne na 320d. pokym mas turbo tak ta hruba hadica nejde z chladica vody ale z intercooleru natlakovaneho vzduchu. ja som mal na tej hadici poskodene tesnenia, a bola cela zamastena od oleja... tym potrubim prudi sice vzduch, ale obsahuje vraj dost olejovych par a pri netesnosti sa tlaci ten olej von. Mne vymenili tu hadicu a teraz je vsetko ok.

kris27
Autor témy
Auto: E91
Kraj: Banskobystrický

Utorok, 7. Decembra 2010, 16:48

Cau , mas pravdu, ide to z intercoolera ,mam 320d, a co ta vysla ta rura?nestacilo tesnenie?

Užívateľov profilový obrázok
Zemo
Auto: F36 435d
Kraj: Bratislavský

Streda, 8. Decembra 2010, 14:29

Mne to netesnilo zhruba v strede tej hadice. Kedze je to pretlakova hadica tak ta sa da vymenit len vcelku... Je to cislo 6 na obrazku:
http://de.bmwfans.info/parts/catalog/E9 ... _duct_agr/

Stalo ma to cca 200 euro aj s montazou

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 24 neregistrovaných