Mno ja som sa zas bavil a ze realne nech cakam narast cca 6 koni ak vobec... Ale zas sa hodne upravia krivky tak ze to ide lepsie, ale nieje to videt na max vykone a krutaku... Ja mam ale porobene este sanie, vyfuk a sviecky tak nech sa to cele zladi dokopy a slape tak jak ma... tak som zvedavi, sak budem informovat!
hehehe tak to rad pocujem a s tou podlahou mi to uz je aj tak jedno bo odkedy je tam vyfuk (celo nerez dual pipe) tak tomu slapem nonstop ajtak hehehe Kazdy den si zapnem tak 3 - 4 alarmy po uliciach
bol som v profituningu a tam mi povedali ze vykon nic moc ale tie krivky urobia vela hlavne pri nizkych otackach a ak by clovek jazdil normalne (co po chipe asi nikto) tak aj spotreba klesne ale väcsinou sa potom jazdi trochu ostrejsie cize spotreba ostane tam kde ma
no ja som vykopal tento grafik chipu 125 kW dvojlitru, koniky nic moc ale ten krutak v spodnych otackaj je vyrazne lepsi, len ci to stoji za to... :)))
Ja som kedysi čipol E36 320i ale skôr kôli tomu, že som menil 3 váhy vzduchu za pol roka a už som nevedel čo s tým. Možno to bolo iba placebo, ale bolo to živšie a váha mi už neodišla (vtedy som ich kupoval v starom AWT za 33000! kus - to bolo v rokoch 98-99)